Categorieën

Handgeschilderde decoratie klompen van Henriette Simons

Published : 18-07-2017 09:58:28
Categories : Klompennieuws | Nieuws over Hollandse klompen Rss feed

PERSOONLIJK KADO
Ik maak een mooi paar klompen voor een mooie prijs voor jullie.
Decoratieve handbeschilderde klompen voor een huwelijks cadeau voor vrienden familie en collega's in het buitenland met een afbeelding van de vlag van het land, Het gaat hier om decoratie klompen (maat 38) groot genoeg voor mee in de koffer of als handbagage in het vliegtuig.
Leuk om te weten is dat deze handbeschilderde klompen wereld wijd naar hun eind bestemming vliegen, mee in de koffer of als handbagage als trouwklompen cadeau.
Verzending wereld wijd kan ook.Eigen ideeën zijn welkom, zo ontstaat er een mooie symbiose in het eindresultaat tussen de ideeën van jullie en van mij als schilderes.
persoonlijker kan niet!

DECORATIE KLOMPEN
Deze klompen zijn als een partij ingekocht en zijn one size. De klompen zijn NIET geschikt om op te lopen omdat de binnenkant anders is afgewerkt en er wordt een andere vernis gebruikt.
CUSTOM BESTELLING VOOR DECORATIE TROUWKLOMPEN:

Voor een trouwklompen bestelling met eigen ontwerp of bestaand ontwerp kunt de "kleur button" &" custom button" gebruiken.
U kunt uw beschrijving, namen en datum en voorbeeld in een persoonlijk bericht doorgeven.

Voor DECORATIE klompen met een eigen ontwerp wordt een vaste meerprijs gerekend. zie variatie knop /custom button klompen

bron: https://www.etsy.com/nl/listing/504000900/hollandse-sandra-en-canadese-dave-vieren?ref=related-1

klik hier voor meer info

Share this content