Bij Habermehl is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat u kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als u ook even een mail stuurt naar habermehl@gmail.com als u wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Wilt u ruilen voor een andere maat? Mail ons dan het nummer van de bestelling en welke maat u wilt ontvangen naar habermehl@gmail.com, wij mailen u dan een postnl verzendlabel, u kunt het pakket dan afgeven bij een postnl locatie, verder hoeft u niets te doen.

U kunt het artikel retour sturen naar:

Habermehl retouren
Bellstraat 14-3
3771AH Barneveld
Herroepingsrecht / Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@habermehl.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourformulier hier downloaden