Vogelhuisjes

Vogelhuisjes Er zijn 10 producten

Toont 1 - 10 van de 10 items
Toont 1 - 10 van de 10 items

Vogelhuisjes

Als vogels hun nestplaats zouden uitkiezen op de uitstraling van het vogelhuisje, dan is er geen twijfel mogelijk. Dan gingen ze allemaal voor onze Hollandse vogelhuisjes! Bij Habermehl hebben we nestkasten met een typisch Nederlandse gevel. Zo geef je vogels een veilige broedplaats en voorzie je je tuin meteen van Hollandse decoratie.

Vogelhuisje met gevel

Het vogelhuisje met klokgevel heeft een groene kleur en een sierlijke ‘Holland’ opschrift. Dit vogelhuisje doet erg denken aan een Zaans huisje. Deze klokgevel hebben we ook als Delfts blauw vogelhuisje. Ook geweldig om in een boom te hangen, is het vogelhuisje met molen. De wieken kunnen echt draaien.

Vogelhuisje van klomp

En ook typisch Hollands zijn onze klompen-vogelhuisjes. Deze houten vogelhuisjes in de vorm van een klomp hebben een ‘dakje’ en een invliegopening aan de voorkant. Een prachtig cadeau, vooral met ingebrande tekst! Op de blanke klomp is ruimte voor één, twee of drie regels tekst.

Vogelhuisje ophangen

Hang de Hollandse vogelhuisjes op 1.80 meter hoogte, zodat katten er niet bij kunnen.Kies een plek waarbij het vogelhuisje niet in de volle zon en regen hangt. Wel houden vogels van een beetje ochtendzon in de nestopening en verder is een vrije aanvliegroute naar het vogelhuisje belangrijk.