Klompen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Lederen klompen

  Lederen klompen zijn er in verschillende soorten en maten. Alle modellen zijn voorzien van orthopedisch voetbed en zijn van echt leder gemaakt. Strovels, Sika, Simson, Husta, Gevavi, Holland Traditionals en Simson zijn onze merken van de lederen klompen.

 • Houten draagklompen

  Zijn alle klompen die men verkoopt in Nederland hetzelfde? En dan hebben we het over de pasvorm, kwaliteit. Nee absoluut niet, deze klompen worden al sinds 1938, handmatig en later machinaal geproduceerd, en staan bekend om de goede pasvorm en afwikkeling van de klomp wat het lopen of werken met klompen ten goede komt. Per jaar worden er nog steeds 400.000 paar van deze klompen geproduceerd.

 • Klomppantoffels

  Wat zijn klomp pantoffels - klompsloffen? Het basismateriaal bestaat uit zacht pluche met versteviging daar waar nodig. De vormgeving volgt goed de vorm van de voet, waardoor de klomppantoffel goed aan de voet blijft zitten zonder drukpunten. De zool bestaat uit steviger materiaal met antislip nopjes, dus ook op gladde vloeren hebben de pantoffels een goede grip. Het vulsel is licht, isoleert wanneer nodig en laat transpiratie goed door.

 • Knutselklompen

  2e keus klompen blank hout met kleine foutjes voor o.a. scholen, workshops, verjaardagsfeestje, klompen pimpen, enz, enz. 2e keus klompen worden ook wel decoratieklompen of knutselklompen genoemd. Na het selecteren van de klompen aan het eind van de productie zijn er altijd wel wat klompen die niet geschikt zijn om op te lopen, zo krijgen deze klompen toch nog een goed doel.

 • Klompen met naam

  Klompen met naam worden bij ons als vanaf 1991 met succes gemaakt. Deze klompen gaan de hele wereld over. Door de toevoeging van een naam op de klompen wordt het een veel verkocht product voor bijvoorbeeld verjaardag, jubileum, moederdag of vaderdag. Ook als relatiegeschenk wordt dit artikel veel verkocht. Voor 17:00 uur besteld? Dan worden de klompen met naam de volgende werkdag al bezorgd.

 • Klompen met foto

  Klompen met foto hebben een persoonlijk karakter. We verkopen dit product al sinds de laserprinters ook kleuren konden printen. Wordt echt veel verkocht omdat het een uniek product is en op maat kan worden geleverd, met foto en teksten in verschillende maten.

 • Klompen met logo

  Klompen met logo worden heel breed ingezet in de reclamebranche over de gehele wereld. We hebben veel klanten in de planten / bloemen en zuivel branche. We kunnen de klompen met logo ook per 1 paar leveren, geen probleem! En wat belangrijk is: snel en goed, netjes afgewerkte klompen. Klompen met logo worden geheel naar uw wens gemaakt, wij helpen u daarbij vakkundig!

 • Reuzenklompen

  De reuzeklompen worden gemaakt in 60 en 90 cm. Deze grote klompen worden veel ingezet op beurzen in binnen en vooral ook buitenland. Deze reuze klompen kunnen ook worden voorzien van logo en teksten. Deze klompen worden gedeeltelijk met de hand en gedeeltelijk met de machine gemaakt. Nederland product!

Klompen