Klompen

Klompen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • Houten klompen

    Of je ze nu echt draagt, of ze gebruikt als bloempot, vogelhuisje of decoratie. Met klompen kun je alle kanten op. Omdat ze uit één stuk hout zijn gemaakt, van populieren- of wilgenhout, zijn ze enorm robuust. Dus stappen door de modder, het mulle zand of over het natte gras, het maakt niet uit. Klompen zijn echte alles kunners!

    Klompen van de beste kwaliteit

    De klompen van Habermehl staan bekend om de goede kwaliteit en pasvorm. Ze slijten niet snel en hebben tijdens het lopen een goede afwikkeling. Het voorgevormde voetbed van de klompen geeft steun en je tenen hebben volop de ruimte. Daarbij werkt het hout ook nog eens isolerend. Dus in de winter profiteer je van warme voeten en ’s zomers van koele!

    Klompen cadeau geven

    Voor volwassenen en kinderen, voor een kersvers getrouwd stel, of voor een pasgeboren baby. Klompen zijn een geweldig cadeau voor een verjaardag, huwelijk en geboorte. Maar ook voor toeristen! Klompen als sleutelhanger zijn geinig, maar hoe fantastisch is het als je toeristen of buitenlandse gasten een paar échte houten klompen geeft?

    Twee soorten gele klompen

    Er zijn 2 soorten gele klompen, de boeren gele klompen en de transparant gele klompen, beide klompen zijn gemaakt van populierenhout met orthopedisch voetbed.

    Klompen in diverse kleuren met molens en tulpen

    Klompen met molens en tulpen zijn er in Roze, Delfts blauw, Rood

    Blank geschuurde klompen

    De blank geschuurde klompen zijn er in rondneus en oud-Hollandse spitsneus klompen.

    Houten klompen met leren bandje

    Ook blank geschuurde lage klompen of ook wel tripklompen genoemd hebben we op voorraad incl. leertjes

  • Knutselklompen

    Klompen zijn een prachtig natuurproduct: ze bestaan uit één stuk hout. Omdat geen één klomp hetzelfde is, wordt elk paar klompen na het productieproces zorgvuldig gecontroleerd. Want altijd is er wel een klomp met oneffenheden, die niet geschikt is om op te lopen. Klompen als deze krijgen bij Habermehl een tweede leven als knutselklomp.

    Knutselen met klompen

    Met knutselklompen is succes gegarandeerd tijdens een kinderfeestje, workshop, vrijgezellenfeest of schoolproject. Iedereen kan z’n creativiteit de vrije loop laten gaan. Met acrylverf zijn de blanke klompen goed te beschilderen. Onze decoratieklompen zijn er in drie maten: klein, middel en groot. De kleine klompen komen in twee varianten: uitgehold en niet uitgehold (low budget).

    Klomp zeilboot maken

    De kleine klompen lenen zich perfect voor het maken van een oer-Hollandse klomp zeilboot. Hiervoor boor je een gaatje van 4 millimeter in de klomp. Onze bijpassende zeilmasten passen hier precies in. Deze masten, met een zeil van stevig, blank papier en een Hollands vlaggetje in de top, maken het knutselproject helemaal geslaagd.

  • Klompen met logo

    Klompen met logo doen het goed als cadeau. Neem een paar klompen met het logo van een grote voetbalclub. Als je hier een naam op laat bedrukken, heb je een fantastisch kado voor je neefje. Of je broer, vader of oom! En ook voor baby’s hebben we unieke geboorteklompjes met logo’s van trekkers. Kies een van de tien merken en laat ons aan de zijkant van de klomp de babynaam drukken. Een origineel kraamcadeau voor een kleine vent.

    Klompen met logo als relatiegeschenk

    En deze klompen met logo zijn niet alleen leuk om cadeau te geven, ze doen het ook goed in de reclamebranche. Denk aan klompen met het bedrijfslogo of clublogo. Voor bedrijven in de agrarische sector en bloemen- en zuivelbranche zijn ze een verrassend relatiegeschenk.

    Klomp met logo bestellen

    Onze klompen met logo’s zien er strak uit. Ook transparante logo’s, vaak PNG-bestanden, bedrukken wij vakkundig én snel op de klomp. Bestel je jouw klompen met logo op een werkdag voor 12:00 uur, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis.

    Schendende, hardcore of 18+ teksten, aparte foto's, brengen wij niet aan op klompen. Ook teksten /  foto's waarin de naam van de Heere of God of iets in die zin, zomaar wordt genoemd, worden niet geplaatst.

  • Klompen met naam

    Een paar klompen maak je extra bijzonder met de opdruk van een naam. Bij Habermehl hebben we een groot assortiment van klompen die we bedrukken met strakke of sierlijke letters. Geef een paar cadeau voor een verjaardag, jubileum, Moederdag, Vaderdag of als relatiegeschenk. Bedrukte klompen leveren we supersnel: bestel je op een werkdag voor 17:00 uur, dan heb je ze de volgende werkdag in huis!

    Geboorteklompjes met naam

    Vier de geboorte van een baby met een persoonlijk kraamcadeau: geboorteklompjes. Deze klompjes in maat 22-23 zijn er in het blauw, roze en blank. Ze hebben een vrolijke opdruk en zijn, in combinatie met de babynaam, superorigineel. Laat ze bedrukken met de voor- en achternaam, of ga voor de combinatie van voornaam en geboortedatum.

    Klomp als spaarpot of vogelhuisje

    Ook een mooi kraamcadeau is een spaarpotklompje met naam! En naast deze spaarpot, hebben we nog meer ‘speciale’ klompen. Wat dacht je van een klomp als vogelhuisje? Of één met borstel. Bij Habermehl bedrukken we zelfs sleutelhangers met tekst. Voor elke gelegenheid kun je dus bij ons terecht voor een uniek cadeau.

    Schendende, hardcore of 18+ teksten, aparte foto's, brengen wij niet aan op klompen. Ook teksten /  foto's waarin de naam van de Heere of God of iets in die zin, zomaar wordt genoemd, worden niet geplaatst.

  • Klompen met foto

    Klompen maak je helemaal uniek en persoonlijk met een foto. Zo heb je een origineel kado voor een huwelijk of jubileum. Niet alleen is er op de klompen plek voor een foto, maar ook voor een tekst. Verras een kersvers getrouwd stel dus met twee paar klompen mét hun foto en trouwdatum!

    Klompen met foto en tekst

    De foto wordt in een ovale vorm op de klompen gedrukt. Houd hier rekening mee met het kiezen van de foto. De hoeken zie je niet terug op de klomp. Naast de foto, kies je de kleur van de tekst en geef je de gewenste letter op: sierlijk of strak.

    Populair cadeau: klompen met foto

    Deze klompen met foto zijn een enorm populair cadeau. Bij Habermehl leveren we ze al sinds laserprinters ook kleuren printen. Bestel je ze op een werkdag voor 12:00 uur, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis!

    Schendende, hardcore of 18+ teksten, aparte foto's, brengen wij niet aan op klompen. Ook teksten /  foto's waarin de naam van de Heere of God of iets in die zin, zomaar wordt genoemd, worden niet geplaatst.

  • Lederen klompen

    Lederen klompen zijn eigentijdser dan de originele houten klomp.

    Al onze lederen klompen zijn gemaakt van echt leder en hebben een orthopedisch voetbed. De zool is dus voorgevormd en geeft je voeten steun. Bij Habermehl hebben we een groot assortiment met merken als Strovels, Sika, Simson, HustaGevavi en Holland Traditionals (HTD Trendy).

    Werkklompen

    Lederen klompen met dichte hiel komen veel voor in de agrarische, transport- en bouwsector. Dit is vooral te danken aan de kwaliteit: werkklompen zijn slijtvast, schokdempend en hebben een verstevigde of stalen neus. Bij Habermehl hebben we een groot assortiment. Zo hebben we ook witte medische klompen voor hygiënische omgevingen, zoals ziekenhuizen, laboratoriums en keukens.

    Klompen voor rondom huis

    En lederen klompen zijn niet alleen ideaal voor op je werk. Ook voor rondom huis zijn ze handig als tuinklompen. De klompen met open hiel schiet je snel aan. Voor dames hebben we de damesklompen van het merk HTD Trendy. Deze tuinklompen met leren bovenkant zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en hippe motiefjes.

  • Klomppantoffels

    Klomppantoffels zijn populair en niet voor niets! Deze sloffen in de vorm van klompen lopen lekker. Ze zitten warm en dankzij de antislip nopjes op de zool, heb je goed grip op gladde vloeren. De klompsloffen hebben we bij Habermehl in allerlei kleuren. Ga voor de traditionele gele, voor Delfts blauwe of ga voor sloffen met opdruk: de Nederlandse leeuw, molens of tulpen.

    Klomppantoffels als cadeau

    Deze pantoffels zitten dus comfortabel. Maar het zijn ook sloffen met een knipoog! Ze zijn een geinig verjaardagscadeau of sinterklaascadeau, voor kinderen én volwassenen. De sloffen zijn verkrijgbaar van schoenmaat 16-19 tot en met 45-47.

    Klompsloffen als souvenir

    Handig aan deze klompsloffen is dat ze licht van gewicht zijn. Anders dan een paar houten klompen, neem je deze gemakkelijk mee in je handbagage of koffer. Dit maakt ze een ideaal souvenir! Zo denk je thuis, als je op deze klompen loopt, steeds weer aan Holland. En ook zijn klomppantoffels geweldig om, als Nederlander, tijdens je buitenlandse reis weg te geven.

    Klompsloffen kopen? keus genoeg!

    • Oranje leeuw

    • Koe decor

    • Boeren geel

    • Delfts blauw

    • Rood met molen

    • Blauw met molen

    • Roze kuspaartje

  • Geboorteklompjes

    Bij de geboorte van een baby wil je graag iets speciaals geven. Iets persoonlijks dat blijvend is. Onze geboorteklompjes met naam zijn een originele keuze. Bij Habermehl hebben we ze in het blank, blauw en roze. Bestel je dit kraamcadeau met naam op een werkdag voor 12:00 uur, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis!

    Babyklompjes bedrukken

    Onze klompjes hebben een vrolijke opdruk. Bijvoorbeeld van een baby, van biggetjesschaapjes of kuikentjes. De babynaam bedrukken we met een sierlijke of strakke letter. Op beide klompen komt één bedrukking. Zet op de rechterklomp dus bijvoorbeeld de voornaam en op de linkerklomp de achternaam of geboortedatum. De babyklompjes met naam worden bijeen gehouden met touw.

    Schoenmaat geboorteklompjes

    De geboorteklompjes zijn in schoenmaat 22-23 verkrijgbaar. Kinderen met deze schoenmaat zijn gemiddeld tussen de 1,5 en 2 jaar en kunnen hun eerste stapjes al zetten. De klompjes kunnen dus worden gedragen! Maar natuurlijk staan ze ook schattig als accessoire in de babykamer.

  • Reuzenklompen

    Onze blanke en boerengele reuzenklompen vallen op en dat is geen wonder: ze zijn maar liefst 90 centimeter groot! Op bedrijfsfeesten of familiefeesten met buitenlandse gasten doen ze het goed. Koop een reuzenklomp en zet gasten op de foto door ze op de klomp te laten zitten of erin te laten staan. Zo heeft iedereen een leuke foto als aandenken aan het feest.

    Reuzenklomp als inrichting beursstand

    En omdat de reuzenklompen zo reusachtig zijn, zijn ze echte publiekstrekkers. Ideaal voor Nederlandse bedrijven die op internationale beurzen staan. De reuzenklomp trekt bezoekers naar de stand en onderscheidt jouw bedrijf van anderen.

    Reuzenklomp met kleur en logo

    De reuzenklomp van 60 of 90 centimeter is ook een sfeervol item voor in kaaswinkels, souvenirwinkels en andere winkels met oer-Hollandse producten. Bij Habermehl leveren we, in overleg, de klomp in de gewenste kleur en voorzien we hem van het bedrijfslogo of een tekst. De grote klompen zijn een Nederlands product en worden gedeeltelijk met de hand en gedeeltelijk met de machine gemaakt. 

Klompen

Denk je aan Holland, dan denk je aan klompen.

En niet voor niets. De klomp is een echte gouwe ouwe onder de schoenen. Bij Habermehl hebben we, als leverancier sinds 1927, natuurlijk de traditionele gele klompen. Maar ook hebben we blanke klompen, beschilderde en lederen klompen.

Houten klompen

Hij wordt uit één stuk hout gemaakt en is een echt natuurproduct: de klomp. Klompen schiet je snel aan en zijn dus ideaal voor rondom huis. En omdat je er geen natte voeten in krijgt, zijn ze ook perfect om mee in de tuin te werken. Met een paar dikke, wollen sokken zitten ze zacht aan je voeten. Ook voor kinderen zijn klompen handige instappers. Houten klompen zijn er voor iedereen – of je nu schoenmaat 49 hebt, of 19.

Lederen klompen

Een meer alledaagse klomp is de leren klomp. Deze klompen zijn schokdempend, slijtvast en hebben een versterkte neus. De werkklompen van en Sika en Gevavi hebben zelfs een stalen neus. Dit maakt ze erg geschikt voor de agrarische, transport- en bouwsector.

Klomppantoffels

Op zoek naar pantoffels met een knipoog? Met onze klomppantoffels loop je er in huis traditioneel én comfortabel bij. Ze zijn superzacht en houden je voeten warm. Bij Habermehl hebben we deze sloffen voor kinderen én volwassenen in allerlei kleuren. Ga voor boerengeel, Delfts blauw of voor pantoffels met Hollandse tulpen, molens of de oranje leeuw!

Klompen: multi-inzetbaar

Klompen zijn oer-Hollands en dit maakt ze multi-inzetbaar. En dus hebben we bij Habermehl ook knutselkompen, klompen met naam, logo of foto en reuzenklompen. Of je nu een kinderfeestje geeft, op zoek bent naar een relatiegeschenk of een cadeau – succes gegarandeerd.