Klompen met logo

Klompen met logo Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items

Klompen met logo

Klompen met logo doen het goed als cadeau. Neem een paar klompen met het logo van een grote voetbalclub. Als je hier een naam op laat bedrukken, heb je een fantastisch kado voor je neefje. Of je broer, vader of oom! En ook voor baby’s hebben we unieke geboorteklompjes met logo’s van trekkers. Kies een van de tien merken en laat ons aan de zijkant van de klomp de babynaam drukken. Een origineel kraamcadeau voor een kleine vent.

Klompen met logo als relatiegeschenk

En deze klompen met logo zijn niet alleen leuk om cadeau te geven, ze doen het ook goed in de reclamebranche. Denk aan klompen met het bedrijfslogo of clublogo. Voor bedrijven in de agrarische sector en bloemen- en zuivelbranche zijn ze een verrassend relatiegeschenk.

Klomp met logo bestellen

Onze klompen met logo’s zien er strak uit. Ook transparante logo’s, vaak PNG-bestanden, bedrukken wij vakkundig én snel op de klomp. Bestel je jouw klompen met logo op een werkdag voor 12:00 uur, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis.

Schendende, hardcore of 18+ teksten, aparte foto's, brengen wij niet aan op klompen. Ook teksten /  foto's waarin de naam van de Heere of God of iets in die zin, zomaar wordt genoemd, worden niet geplaatst.