Klompsouvenirs

Klompsouvenirs Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Bloemzaadklompjes

  Bloemzaadklompjes zijn een verrassend cadeau en souvenir. Iedereen die van bloemen houdt, zal het leuk vinden om een bloemzaadklomp te krijgen. Voor toeristen zijn bloemzaadklompjes een geweldig aandenken aan Nederland. In de klomp zit namelijk een zakje bloemzaadjes. Als je alle vier stappen volgt, heb je na enige tijd een klomp vol bloeiende bloemen!

  Margrietjes, vergeet-me-nietjes en zonnebloemen

  Bij Habermehl hebben we bloemzaadklompen met verschillende bloemzaadjes. Ga bijvoorbeeld voor de blauwe klomp met margrietzaadjesvoor de rode met zonnebloemzaadjes of voor de oranje met vergeet-me-niet-zaadjes. En ook hebben we een prachtige Delfts blauwe klomp met brandende liefde-zaadjes.

  Zelf toevoegen: water én liefde

  De klomp is 10,5 centimeter groot. Hierin vind je zaadjes en een potgrondpil. Door water toe te voegen aan deze pil, zet hij uit en krijg je potgrond. Doe deze potgrond in de klomp en poot de zaadjes. Met een beetje water én liefde, heb je na een tijdje een fleurig, Hollands tafereeltje in je interieur.

 • Borstelklompjes

  Borstelklompjes zijn klompjes van 14 centimeter met een bijpassende houten borstel. Deze borstel zit los in de klomp en heeft witte borstelharen. Hij is ideaal te gebruiken als schoenborstel of als poetsborstel.

  Borstelklompjes met haakje

  De borstelklompjes hebben aan de achterkant een ophanghaakje. Je kunt ze dus aan de muur hangen. Het borsteltje heb je dan altijd bij de hand en de klomp heeft meteen een decoratieve functie. Een leuk souvenir, cadeautje of bedankje!

  Borstel klompjes in diverse kleuren

  Bij Habermehl hebben we borstel klompjes in diverse kleuren. Zo hebben we de traditionele gele klompen met borstel. Maar ook hebben we blanke borstelklompen, Delfts blauwe en klompjes met Hollands motief.

 • Corsageklompjes

  Corsageklompjes zijn originele corsages voor feesten en evenementen met een Hollands tintje. De klompjes zijn eens wat anders dan corsages met een roosje! Ze maken familiefeesten en bedrijfsfeesten extra feestelijk

  Klompen corsage

  Bij Habermehl hebben we blanke corsageklompjes en Delfts blauwe corsageklompjes. Deze Delfts blauwe klompen corsages zijn gemaakt van porselein, de blanke van hout. De mini-klompjes zijn vier centimeter en zijn samengebonden met een rood-wit-blauw lintje. Je bevestigt ze gemakkelijk aan kleding dankzij bijgeleverde veiligheidsspeldjes. Koop ze per stuk, per tien of in een grotere oplage van 100 stuks.

 • Dasklompjes

  Je boerenzakdoek maak je op een makkelijke manier vast met een dasklompje. Deze houten klompjes van zeven centimeter zijn in de lengte doorboord. Draai de uiteinden van de zakdoek en haal ze door het klompje. De zakdoek blijft dan goed om je nek zitten.

  Dasklompjes in veel kleuren

  Bij Habermehl hebben we enorm veel verschillende dasklompjes. Natuurlijk hebben we traditionele boerengele en blanke klompjes. Maar ook hebben we Delfts blauwe klompjes en rode, gele, groene, zwarte en blauwe klompjes met een decor van een molen en bloemetjes.

  Voor feesten, koren en verenigingen

  De combinatie van een boerenzakdoek met dasklompje is oer-Hollands. Geweldig voor een Hollands feest of boerenbruiloft. De dasklompjes zijn ook perfect voor zangkoren en verenigingen die traditioneel gekleed gaan. Denk aan volksdansgroepen en de scouting.

  Dasklompjes met logo

  En hoe geweldig is het om als vereniging alle dasklompjes te voorzien van het verenigingslogo? Bij Habermehl voorzien we alle klompjes vakkundig van een logo. Zo hebben alle leden dezelfde, professionele uitstraling.

 • Flesopenerklompje

  Flesopenerklompjes zijn Hollandse souvenirs die het altijd goed doen. Ze zien er grappig uit en zijn nuttig! De flesopeners zijn stevig en gebruik je keer op keer bij het openen van een flesje met een kroonkurk. De klomp op de flesopener is van hout en de totale lengte van de opener is 13 centimeter.

  Flesopener in de vorm van een klomp

  De flesopeners in de vorm van een klompje hebben we bij Habermehl in verschillende varianten. Zo hebben we blank geschuurde klompenDelfts blauwe klompen en klompen met een Hollands decor. Maar ook hebben we flesopeners met een traditionele boerengele klomp en hebben we ze met de opdruk van ‘Amsterdam’ of een koeienvacht.

  Flesopenerklompje cadeau

  Deze klompflesopeners zijn dus een mooi souvenir, maar zijn ook een goed cadeau voor je broer, vader, opa of neef. Doe zo’n flesopener bijvoorbeeld in een cadeaupakket met Hollands gebrouwen biertjes. Bij Habermehl koop je de flesopener met klomp per stuk of per vijf.

 • Kurkentrekker

  Een kurkentrekker met klomp is een geinig Hollands souvenir. De klomp is van hout en dus is de kurkentrekker stevig. Het opentrekken van een wijnfles gaat gemakkelijk dankzij het handzame formaat van de houten klomp. In totaal is de kurkentrekker acht centimeter lang.

  Kurkentrekker met klomp

  De klomp met kurkentrekker hebben we bij Habermehl in allerlei varianten. Zo hebben we natuurlijk de traditionele gele boerenklomp. Maar ook hebben we Delfts blauwe klompenkurkentrekkers en kurkentrekkers met een Hollandse molen. Bestel je op werkdagen voor 17:00, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

 • Magneetklompjes

  Magneetklompjes zijn een leuk aandenken aan Holland. De houten klompjes zijn vier centimeter groot en hebben aan de onderkant een magneetje. ‘Plak’ ze op je koelkast of op een whiteboard en denk steeds weer aan Nederland!

  Klompjes met magneet

  Bij Habermehl vind je de magneetklompjes in allerlei kleuren. We hebben ze in het geel, wit, rood, blank en oranje. Deze klompen hebben de opdruk van een molen, tulpen en Nederlandse vlag met de tekst ‘Holland’. Naast deze klompjes hebben we ook boerengele magneetklompjesFriese magneetklompjes en Delfts blauwe magneetklompjes.

 • Potloodklompje

  Potloodklompje - klompje in verschillende kleuren van 4 cm met potlood in verschillende kleuren

 • Sleutelhanger 1 klompje

  Klomp sleutelhangers zijn leuk om te krijgen én te geven. Het zijn souvenirs die je steeds weer aan Nederland doen denken. Ze zijn oer-Hollands en doen het goed aan elke sleutelbos. Onze sleutelhangers met 1 houten klompje zijn stevig. Het mini-klompje is vier centimeter. Koop ze per stuk, per vier of in een grote oplage van 100, 250 of 500 stuks.

  Hollandse klomp sleutelhanger met molen en tulp

  We hebben ze in allerlei kleuren. Zoals wit, blauw, rood, geel, paars, groen, roze en zwart. Deze klompjes hebben een motief met een molen, tulpen en ‘Holland’ tekst. En ook hebben we bij Habermehl klomp sleutelhangers met een Delfts blauwe opdruk, met de Friese vlag, met het wapen van Amsterdam of met de opdruk van een koeienvacht.

  Klompje sleutelhanger met naam, foto of logo

  Helemaal uniek is het om een sleutelhanger met 1 klompje te voorzien van een eigen opdruk. Het witte klompje bedrukken we naar wens met tekst óf met een logo of afbeelding. Zo’n sleutelhanger klompje is ook te bestellen in grote oplages. Ideaal voor winkels, bedrijven en op beurzen als weggevertje. Naast sleutelhangers met 1 klompje, hebben we ook sleutelhangers met 2 klompjes.

 • Sleutelhanger 2 klompjes

  Een sleutelhanger met 2 klompjes is een geweldig Nederlands souvenir. Houten klompen zijn immers oer-Hollands! De mini-klompjes zijn echt gemaakt uit hout en zien er schattig uit. De klompjes zijn vier centimeter. Onze klompjes sleutelhangers zijn stevig en doen het goed aan iedere sleutelbos.

  Klompjes sleutelhangers in alle kleuren

  De klompjes hebben we in veel kleuren en prints. Natuurlijk hebben we de traditionele boerengele klompen met bies. Maar ook hebben we witte klompjes met Delfts blauwe opdruk, klompjes met de Friese vlag en klompjes met een opdruk van ‘Holland’, tulpen en een molen. Deze laatste variant hebben we in veel kleuren: geel, rood, roze, blauw, groen, zwart, wit, blank, paars en oranje.

  Sleutelhanger als souvenir

  Als toerist verras je iedereen thuis met zo’n geinige sleutelhanger met twee klompen. Maar ook als je zelf naar het buitenland gaat, is zo’n sleutelhanger een leuk cadeautje voor je gastheer of gastvrouw! Naast sleutelhangers met 2 klompjes, hebben we ook sleutelhangers met 1 klompje.

 • Sleutelhanger 1 klompje + tekst

  Een sleutelhanger met klompje is een ideaal presentje. Hij is klein van formaat, is altijd handig en is een leuk aandenken. Deze sleutelhangers met 1 klompje zijn extra speciaal omdat je ze kunt voorzien van een eigen bedrukking. Bij Habermehl bedrukken we ze met een tekst of afbeelding.

  Sleutelhanger met naam of tekst

  Een klompsleutelhanger met naam is een origineel cadeautje voor een huwelijk, jubileum, verjaardag of ander feest. De klompjes bedrukken wij met een tekst naar wens. Bijvoorbeeld met de voornamen van het bruidspaar. Ook als bedankje zijn de klompjes schattig. Bedruk ze bijvoorbeeld met ‘bedankt’ en jullie naam.

  Sleutelhanger met logo of afbeelding

  De sleutelhangers met 1 klompje bedrukken wij ook met een logo of afbeelding. De klompsleutelhangers zijn dan ideale weggevertjes voor bedrijven en verenigingen. Bijvoorbeeld als promotie op een beurs of als bedankje voor klanten. Grote kans dat de sleutelhanger wordt gebruikt aan een sleutelbos en dat jouw bedrijf of vereniging steeds weer in het oog springt.

 • Sleutelhanger 2 klompjes + tekst

  Naast sleutelhangers met 1 klompje, bedrukken we bij Habermehl ook sleutelhangers met 2 klompjes. Met deze sleutelhangers is net wat meer mogelijk, er zijn namelijk twee klompjes te bedrukken. Voor de rechter- en linkerklompje geef je de gewenste tekst op. Verder heb je de keuze uit blank gelakte en witte klompen. Bestel je meer dan 25 stuks, dan maken we gratis een voorbeeldklompje!

  Sleutelhanger voor een huwelijk

  Ga je binnenkort trouwen en wil je al je gasten een origineel bedankje geven? Deze sleutelhangers met twee klompen zijn dan een prachtig aandenken aan jullie bijzondere dag. Het linkerklompje bedrukken wij met twee goudkleurige, glanzende ringen. Hieronder is plek voor de trouwdatum en op het rechterklompje is plek voor jullie namen.

  Klompjessleutelhanger met logo

  Voor winkels, bedrijven en verenigingen zijn sleutelhangers met twee klompjes en logo een succesvolle manier van promotie. Logo’s en afbeeldingen bedrukken wij vakkundig en dat levert een strak resultaat op. Grote kans dat uw klanten de sleutelhanger gebruiken en dat ze steeds weer denken aan uw bedrijf.

 • Spaarpotklompjes

  Spaarpotklompjes zijn niet alleen een mooi souvenir, ze zijn ook een origineel cadeau! Deze houten spaarpotten in de vorm van een klomp zijn veertien centimeter groot. Met het bijgeleverde sleuteltje kun je bij de gespaarde centjes.

  Spaarpotklompen in alle kleuren

  In ons assortiment vind je spaarpotklompen in allerlei kleuren. We hebben ze met molens, de Friese vlag en in het Delfts blauw. En ook hebben we bij Habermehl klomp spaarpotten in traditioneel blank of geel met bies. En schattig voor kinderen zijn onze gele, rode en witte spaarpotklompjes met Nijntje.

 • Souvenirklompjes

  Houten klompen doen iedereen denken aan Nederland. Klompen zijn dus geweldig als souvenir of presentje. Bij Habermehl hebben we ze in allerlei vormen. Als flesopener, sleutelhanger en natuurlijk als draagklomp. Omdat draagklompen misschien wat lastig zijn om mee te nemen in je koffer, hebben we ze ook een slag kleiner: souvenirklompen.

  Klompen als souvenir

  Niet om op te lopen dus, maar wel schattig als accessoire in huis. Onze souvenirklompjes zijn acht centimeter groot en worden bijeen gehouden door een rood-wit-blauw lintje. Je neemt ze dus gemakkelijk mee in je koffer. Ideaal als cadeau voor thuisblijvers of als presentje voor je gastheer en gastvrouw in het buitenland.

  Souvenirklompjes in alle kleuren

  Bij Habermehl heb je een grote keuze uit souvenirklompjes. We hebben ze in het groen, rood, blauw, oranje, zwart, paars, geel en wit. Deze gekleurde klompjes hebben de opdruk van tulpen, een molen en de tekst ‘Holland’. Een typisch Nederlands tafereeltje dus! Maar ook hebben we klompjes met gele bies, met de Friese vlag en met koeienmotief. En liever een eigen opdruk? Ga dan voor de souvenirklompjes met tekst en voorzie ze van bijvoorbeeld een naam of datum.

 • Trouwklompjes

  Trouwklompjes zijn leuk om weg te geven aan de (dag)gasten van een bruiloft. Deze witte klompjes, aan een sleutelhanger of als klompjes van vijf centimeter, zijn te bedrukken met jullie namen. De tekst wordt na het aanbrengen nog eens extra afgelakt voor een kwalitatief resultaat. Deze trouwklompjes zijn een origineel bedankje. Geef ze aan al jullie gasten mee, dan hebben zij een blijvend aandenken aan jullie bijzondere trouwdag.

  Sleutelhanger met trouwklompjes

  Bij Habermehl hebben we sleutelhangers met één wit klompje en sleutelhangers met twee klompjes. Bij deze sleutelhangers met 2 klompjes is het mogelijk om het tweede klompje te bedrukken met twee glanzende trouwringen én jullie trouwdatum. Dit maakt de trouwklompjes extra speciaal.

  Witte trouwklompen

  En naast de sleutelhangers met trouwklompjes, hebben we ook grotere trouwklompjes. Deze witte souvenirklompjes worden bijeengehouden met een rood-wit-blauw lintje. Ze bieden plaats voor de opdruk van jullie namen, trouwdatum en eventueel een afbeelding van ringen. Bij alle trouwklompjes geldt dat de levertijd één week bedraagt. Heb je ze sneller nodig, neem dan even contact op.

Klompsouvenirs

Diverse soorten klompjes met molen en tulpjes als souvenir