Knutselklompen

Knutselklompen Er zijn 7 producten

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items

Knutselklompen

Klompen zijn een prachtig natuurproduct: ze bestaan uit één stuk hout. Omdat geen één klomp hetzelfde is, wordt elk paar klompen na het productieproces zorgvuldig gecontroleerd. Want altijd is er wel een klomp met oneffenheden, die niet geschikt is om op te lopen. Klompen als deze krijgen bij Habermehl een tweede leven als knutselklomp.

Knutselen met klompen

Met knutselklompen is succes gegarandeerd tijdens een kinderfeestje, workshop, vrijgezellenfeest of schoolproject. Iedereen kan z’n creativiteit de vrije loop laten gaan. Met acrylverf zijn de blanke klompen goed te beschilderen. Onze decoratieklompen zijn er in drie maten: klein, middel en groot. De kleine klompen komen in twee varianten: uitgehold en niet uitgehold (low budget).

Klomp zeilboot maken

De kleine klompen lenen zich perfect voor het maken van een oer-Hollandse klomp zeilboot. Hiervoor boor je een gaatje van 4 millimeter in de klomp. Onze bijpassende zeilmasten passen hier precies in. Deze masten, met een zeil van stevig, blank papier en een Hollands vlaggetje in de top, maken het knutselproject helemaal geslaagd.