Klompen met naam

Klompen met naam Er zijn 39 producten

Toont 1 - 39 van de 39 items
Toont 1 - 39 van de 39 items

Klompen met naam

Een paar klompen maak je extra bijzonder met de opdruk van een naam. Bij Habermehl hebben we een groot assortiment van klompen die we bedrukken met strakke of sierlijke letters. Geef een paar cadeau voor een verjaardag, jubileum, Moederdag, Vaderdag of als relatiegeschenk. Bedrukte klompen leveren we supersnel: bestel je op een werkdag voor 17:00 uur, dan heb je ze de volgende werkdag in huis!

Geboorteklompjes met naam

Vier de geboorte van een baby met een persoonlijk kraamcadeau: geboorteklompjes. Deze klompjes in maat 22-23 zijn er in het blauw, roze en blank. Ze hebben een vrolijke opdruk en zijn, in combinatie met de babynaam, superorigineel. Laat ze bedrukken met de voor- en achternaam, of ga voor de combinatie van voornaam en geboortedatum.

Klomp als spaarpot of vogelhuisje

Ook een mooi kraamcadeau is een spaarpotklompje met naam! En naast deze spaarpot, hebben we nog meer ‘speciale’ klompen. Wat dacht je van een klomp als vogelhuisje? Of één met borstel. Bij Habermehl bedrukken we zelfs sleutelhangers met tekst. Voor elke gelegenheid kun je dus bij ons terecht voor een uniek cadeau.

Schendende, hardcore of 18+ teksten, aparte foto's, brengen wij niet aan op klompen. Ook teksten /  foto's waarin de naam van de Heere of God of iets in die zin, zomaar wordt genoemd, worden niet geplaatst.