Trouwklompjes

Trouwklompjes Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items

Trouwklompjes

Trouwklompjes zijn leuk om weg te geven aan de (dag)gasten van een bruiloft. Deze witte klompjes, aan een sleutelhanger of als klompjes van vijf centimeter, zijn te bedrukken met jullie namen. De tekst wordt na het aanbrengen nog eens extra afgelakt voor een kwalitatief resultaat. Deze trouwklompjes zijn een origineel bedankje. Geef ze aan al jullie gasten mee, dan hebben zij een blijvend aandenken aan jullie bijzondere trouwdag.

Sleutelhanger met trouwklompjes

Bij Habermehl hebben we sleutelhangers met één wit klompje en sleutelhangers met twee klompjes. Bij deze sleutelhangers met 2 klompjes is het mogelijk om het tweede klompje te bedrukken met twee glanzende trouwringen én jullie trouwdatum. Dit maakt de trouwklompjes extra speciaal.

Witte trouwklompen

En naast de sleutelhangers met trouwklompjes, hebben we ook grotere trouwklompjes. Deze witte souvenirklompjes worden bijeengehouden met een rood-wit-blauw lintje. Ze bieden plaats voor de opdruk van jullie namen, trouwdatum en eventueel een afbeelding van ringen. Bij alle trouwklompjes geldt dat de levertijd één week bedraagt. Heb je ze sneller nodig, neem dan even contact op.