Houten klompen

Houten klompen Er zijn 12 producten

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items

Houten klompen

Of je ze nu echt draagt, of ze gebruikt als bloempot, vogelhuisje of decoratie. Met klompen kun je alle kanten op. Omdat ze uit één stuk hout zijn gemaakt, van populieren- of wilgenhout, zijn ze enorm robuust. Dus stappen door de modder, het mulle zand of over het natte gras, het maakt niet uit. Klompen zijn echte alles kunners!

Klompen van de beste kwaliteit

De klompen van Habermehl staan bekend om de goede kwaliteit en pasvorm. Ze slijten niet snel en hebben tijdens het lopen een goede afwikkeling. Het voorgevormde voetbed van de klompen geeft steun en je tenen hebben volop de ruimte. Daarbij werkt het hout ook nog eens isolerend. Dus in de winter profiteer je van warme voeten en ’s zomers van koele!

Klompen cadeau geven

Voor volwassenen en kinderen, voor een kersvers getrouwd stel, of voor een pasgeboren baby. Klompen zijn een geweldig cadeau voor een verjaardag, huwelijk en geboorte. Maar ook voor toeristen! Klompen als sleutelhanger zijn geinig, maar hoe fantastisch is het als je toeristen of buitenlandse gasten een paar échte houten klompen geeft?

Twee soorten gele klompen

Er zijn 2 soorten gele klompen, de boeren gele klompen en de transparant gele klompen, beide klompen zijn gemaakt van populierenhout met orthopedisch voetbed.

Klompen in diverse kleuren met molens en tulpen

Klompen met molens en tulpen zijn er in Roze, Delfts blauw, Rood

Blank geschuurde klompen

De blank geschuurde klompen zijn er in rondneus en oud-Hollandse spitsneus klompen.

Houten klompen met leren bandje

Ook blank geschuurde lage klompen of ook wel tripklompen genoemd hebben we op voorraad incl. leertjes