Houten Tulpen

Houten Tulpen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

Houten Tulpen

Houten Tulpen: Een Duurzame en Kleurrijke Toevoeging aan Elk Interieur

Nederland is een groot exporteur van tulpen en tulpenbollen. Deze bloemen in talloze kleuren en variaties doen het goed in het Hollandse klimaat, met koude nachten en koude winters. De bollen worden in grote velden gepoot en dit geeft tijdens de bloeiperiode een prachtig zicht. Niet voor niets is de Keukenhof in Lisse, met miljoenen tulpen, enorm populair onder toeristen.

Houten tulpen

Echte tulpen zijn wat lastig mee te nemen als souvenir. De reis naar huis, in je koffer, zullen ze waarschijnlijk niet overleven. Onze tulpen van hout daarentegen zijn wél enorm geschikt als souvenir of als cadeau. Bij Habermehl hebben we tulpen op steel van 20 of 34 centimeter en ook hebben we complete tulp boeketten van hout!

Boeket tulpen van hout

Een bos tulpen in tulpentas bestaat uit negen grote houten tulpen. Deze worden in Nederland gemaakt en zijn handgeschilderd. Dankzij de diepe olieverftinten zijn de houten tulpen bijna niet van echt te onderscheiden. Bij iedereen, waar ook ter wereld, zijn ze een prachtige aanvulling voor het interieur.

Tulpen souvenirs

En naast houten tulpen, hebben we nog meer tulpen souvenirs in ons assortiment. Zoals tulp flesopenerstulp potloden en tulp sleutelhangers. Stuk voor stuk een prachtig souvenir of cadeau voor familie, kennissen of zakelijke relaties in het buitenland.