Souvenirs

Souvenirs Er zijn 78 producten

Subcategorieën

 • Amsterdam

  Souvenirs Amsterdam. Alle Amsterdam Souvenirs. Sleutelhangers, klompjes, Amsterdamse grachtenhuisjes, magneten of Amsterdam Caps en Keukenschorten.

 • Aanstekers

  Bij Habermehl hebben we een enorm assortiment van souvenirs. En dus hebben we ook mooie, metalen aanstekers met klepje. Deze Holland aanstekers zijn gegraveerd met een rood-wit-blauwe molen en de tekst ‘Holland’ en ‘Amsterdam’. Je vult ze zelf eenvoudig met aanstekerolie of lampolie.

  Hollandse souvenirs

  Naast aanstekers, hebben we nog meer souvenirs. Zoals sleutelhangers met klompjes, klomppantoffelshouten tulpen en Delfts blauw. Bestel je voor 17:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

 • Bedels

  Bedels | Sleutelhanger bedels met Hollandse accenten

 • Bloemzaadklompjes

  Bloemzaadklompjes zijn een verrassend cadeau en souvenir. Iedereen die van bloemen houdt, zal het leuk vinden om een bloemzaadklomp te krijgen. Voor toeristen zijn bloemzaadklompjes een geweldig aandenken aan Nederland. In de klomp zit namelijk een zakje bloemzaadjes. Als je alle vier stappen volgt, heb je na enige tijd een klomp vol bloeiende bloemen!

  Margrietjes, vergeet-me-nietjes en zonnebloemen

  Bij Habermehl hebben we bloemzaadklompen met verschillende bloemzaadjes. Ga bijvoorbeeld voor de blauwe klomp met margrietzaadjesvoor de rode met zonnebloemzaadjes of voor de oranje met vergeet-me-niet-zaadjes. En ook hebben we een prachtige Delfts blauwe klomp met brandende liefde-zaadjes.

  Zelf toevoegen: water én liefde

  De klomp is 10,5 centimeter groot. Hierin vind je zaadjes en een potgrondpil. Door water toe te voegen aan deze pil, zet hij uit en krijg je potgrond. Doe deze potgrond in de klomp en poot de zaadjes. Met een beetje water én liefde, heb je na een tijdje een fleurig, Hollands tafereeltje in je interieur.

 • Borstelklompjes

  Borstelklompjes zijn klompjes van 14 centimeter met een bijpassende houten borstel. Deze borstel zit los in de klomp en heeft witte borstelharen. Hij is ideaal te gebruiken als schoenborstel of als poetsborstel.

  Borstelklompjes met haakje

  De borstelklompjes hebben aan de achterkant een ophanghaakje. Je kunt ze dus aan de muur hangen. Het borsteltje heb je dan altijd bij de hand en de klomp heeft meteen een decoratieve functie. Een leuk souvenir, cadeautje of bedankje!

  Borstel klompjes in diverse kleuren

  Bij Habermehl hebben we borstel klompjes in diverse kleuren. Zo hebben we de traditionele gele klompen met borstel. Maar ook hebben we blanke borstelklompen, Delfts blauwe en klompjes met Hollands motief.

 • Boerenzakdoek

  De rode boeren zakdoek heet niet voor niets zo. Het is namelijk een typisch Hollands item dat hoort bij klederdracht of een blauwe kiel. Rode zakdoeken zijn van oudsher bedoeld voor doordeweeks gebruik. Alleen op zondag kwamen vroeger de witte zakdoeken tevoorschijn.

  Authentieke rode boerenzakdoek

  De rode boeren zakdoeken die je bij Habermehl kunt kopen, hebben het originele vierkante formaat van 60 bij 60 centimeter. Ze hebben een authentiek motief met een symmetrische rand en bloemen middenin. Gebruik hem net zoals vroeger als zakdoek of draag hem om je nek.

  Boeren zakdoek om je nek dragen

  Om de rode boeren zakdoek om je nek te dragen, draai je de uiteinden en haal je deze door een speciaal dasklompje. De zakdoek zit dan stevig vast. Door de zakdoek op deze manier te dragen, krijg je meteen een traditionele uitstraling. Bij Habermehl zijn de rode zakdoeken per stuk of tien stuks te bestellen. Ideaal voor verenigingen, koren en oudhollandse festiviteiten.

 • Chocolade

  Chocolade (ook wel: chocola) is een lekkernij gemaakt van suiker met cacaoboter en cacaomassa, dat wordt gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom (Theobroma cacao).
  Chocolade is in de hele wereld geliefd. In België en Nederland is chocolade te koop als repen, in plakken, maar wordt ook verwerkt in producten als pralines (bonbons), koekjes en ijsjes. Chocolade is eveneens een ingrediënt van veel soorten snoepgoed. Chocolade is afhankelijk van de samenstelling verkrijgbaar als pure chocolade, melkchocolade, witte chocolade. Sinds 2018 is ook roze chocolade verkrijgbaar. [bron: wikipedia]

 • Corsageklompjes

  Corsageklompjes zijn originele corsages voor feesten en evenementen met een Hollands tintje. De klompjes zijn eens wat anders dan corsages met een roosje! Ze maken familiefeesten en bedrijfsfeesten extra feestelijk

  Klompen corsage

  Bij Habermehl hebben we blanke corsageklompjes en Delfts blauwe corsageklompjes. Deze Delfts blauwe klompen corsages zijn gemaakt van porselein, de blanke van hout. De mini-klompjes zijn vier centimeter en zijn samengebonden met een rood-wit-blauw lintje. Je bevestigt ze gemakkelijk aan kleding dankzij bijgeleverde veiligheidsspeldjes. Koop ze per stuk, per tien of in een grotere oplage van 100 stuks.

 • Dasklompjes

  Je boerenzakdoek maak je op een makkelijke manier vast met een dasklompje. Deze houten klompjes van zeven centimeter zijn in de lengte doorboord. Draai de uiteinden van de zakdoek en haal ze door het klompje. De zakdoek blijft dan goed om je nek zitten.

  Dasklompjes in veel kleuren

  Bij Habermehl hebben we enorm veel verschillende dasklompjes. Natuurlijk hebben we traditionele boerengele en blanke klompjes. Maar ook hebben we Delfts blauwe klompjes en rode, gele, groene, zwarte en blauwe klompjes met een decor van een molen en bloemetjes.

  Voor feesten, koren en verenigingen

  De combinatie van een boerenzakdoek met dasklompje is oer-Hollands. Geweldig voor een Hollands feest of boerenbruiloft. De dasklompjes zijn ook perfect voor zangkoren en verenigingen die traditioneel gekleed gaan. Denk aan volksdansgroepen en de scouting.

  Dasklompjes met logo

  En hoe geweldig is het om als vereniging alle dasklompjes te voorzien van het verenigingslogo? Bij Habermehl voorzien we alle klompjes vakkundig van een logo. Zo hebben alle leden dezelfde, professionele uitstraling.

 • Den Haag

  Originele souvenirs met als thema Den Haag

 • Delftsblauw

  Niet alleen klompen en tulpen zijn typisch Hollands, maar ook Delfts blauw! En Delfts blauw kan van alles zijn, van klompen tot keramiek en van keukenschorten tot servetten. Bij Habermehl hebben we een groot assortiment van Delfts blauwe souvenirs. En niet alleen voor toeristen zijn deze producten leuk. Onze Delfts blauwe huisnummers van keramiek staan immers prachtig aan de voorgevel naast de voordeur.

  Geschiedenis van Delfts blauw

  Delfts blauw aardewerk gaat ver terug in de Nederlandse geschiedenis. Aan het einde van de 16e eeuw ontstond het als goedkoop alternatief voor Chinees porselein. Het keramiek met Hollandse schilderingen werd al snel enorm populair. Rond 1700 waren er in Delft maar liefst 33 bakkerijen die het maakten. Allemaal hadden ze hun eigen merkteken.

  Typisch Hollandse schilderingen

  En nog altijd is Delfts blauw populair. De schilderingen met molens, boerderijen, tulpen en koeien zijn typisch Hollands. Een eigentijds Delfts blauw souvenir is het Delfts blauwe peper-en-zout-stelletje van keramiek. De kussende boer en boerin kun je voorzien van peper en zout. Handig en ook nog eens een leuke accessoire voor in je interieur.

 • Deurbellen

  Deurbellen van gietijzer zijn nostalgisch. Deurbellen in nostalgische uitvoering met de keuze in koe decor, delfts blauw, fiets Amsterdam enz

 • Dienbladen

  Een dienblad is een hulpmiddel waarop eet- en drinkgerei kan worden geplaatst, zodat de gastvrouw, gastheer of ober deze over een korte afstand kan verplaatsen, zoals van de keuken naar de eet- of koffietafel en weer terug. Volgens de etiquette dient men een dienblad te gebruiken, ook als men maar een of twee kopjes serveert die men gemakkelijk in de hand kan dragen. Men draagt het dienblad op de linkerhand, zodat men het gerei met de rechterhand op tafel kan zetten. Dienbladen kunnen versierd zijn en handvatten hebben en zijn bijvoorbeeld gemaakt van hout, metaal, kunststof of bamboe. [Bron: Wikipedia]

 • Fietsbel

  Hollandse fietsbellen

 • Fietsen op schaal

  Nergens vind je zoveel fietsen als in Nederland. Vandaar dat onze miniatuurfietsen zeer gewild zijn in o.a. de toeristenbranche. Wij Nederlanders zijn trots op de fiets, vandaar dat vele designwinkels onze miniatuurfietsen afnemen. Wij bieden normale en kleine modellen fietsen, wielrenfietsen en mountainbikes in vele kleuren. Standaard zijn de teksten "Holland" of "Amsterdam". De miniatuurfietsen zijn in zowel heren als damesmodel verkrijgbaar, dus ook leuk als set. Klik op de fiets naar uw keuze en bekijk de details en aanzichten.

 • Flesopenerklompje

  Flesopenerklompjes zijn Hollandse souvenirs die het altijd goed doen. Ze zien er grappig uit en zijn nuttig! De flesopeners zijn stevig en gebruik je keer op keer bij het openen van een flesje met een kroonkurk. De klomp op de flesopener is van hout en de totale lengte van de opener is 13 centimeter.

  Flesopener in de vorm van een klomp

  De flesopeners in de vorm van een klompje hebben we bij Habermehl in verschillende varianten. Zo hebben we blank geschuurde klompenDelfts blauwe klompen en klompen met een Hollands decor. Maar ook hebben we flesopeners met een traditionele boerengele klomp en hebben we ze met de opdruk van ‘Amsterdam’ of een koeienvacht.

  Flesopenerklompje cadeau

  Deze klompflesopeners zijn dus een mooi souvenir, maar zijn ook een goed cadeau voor je broer, vader, opa of neef. Doe zo’n flesopener bijvoorbeeld in een cadeaupakket met Hollands gebrouwen biertjes. Bij Habermehl koop je de flesopener met klomp per stuk of per vijf.

 • Houten speelgoed

  Houten speelgoed, alles met als basis een houten klompje.  Zoals raceauto, shovel, vliegtuig en helicopter.

  Oud Hollands houten speelgoed. Favoriet bij elk klein kind! Goede kwaliteit en urenlang speelplezier.

 • Houten Tulpen

  Denk je aan Nederland, dan denk je aan tulpen

  Nederland is een groot exporteur van tulpen en tulpenbollen. Deze bloemen in talloze kleuren en variaties doen het goed in het Hollandse klimaat, met koude nachten en koude winters. De bollen worden in grote velden gepoot en dit geeft tijdens de bloeiperiode een prachtig zicht. Niet voor niets is de Keukenhof in Lisse, met miljoenen tulpen, enorm populair onder toeristen.

  Houten tulpen

  Echte tulpen zijn wat lastig mee te nemen als souvenir. De reis naar huis, in je koffer, zullen ze waarschijnlijk niet overleven. Onze tulpen van hout daarentegen zijn wél enorm geschikt als souvenir of als cadeau. Bij Habermehl hebben we tulpen op steel van 20 of 34 centimeter en ook hebben we complete tulp boeketten van hout!

  Boeket tulpen van hout

  Een bos tulpen in tulpentas bestaat uit negen grote houten tulpen. Deze worden in Nederland gemaakt en zijn handgeschilderd. Dankzij de diepe olieverftinten zijn de houten tulpen bijna niet van echt te onderscheiden. Bij iedereen, waar ook ter wereld, zijn ze een prachtige aanvulling voor het interieur.

  Tulpen souvenirs

  En naast houten tulpen, hebben we nog meer tulpen souvenirs in ons assortiment. Zoals tulp flesopenerstulp potloden en tulp sleutelhangers. Stuk voor stuk een prachtig souvenir of cadeau voor familie, kennissen of zakelijke relaties in het buitenland.

 • Huisnummers

  Bent u op zoek naar mooie oud hollandse huisnummers voor op uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met deze prachtige Delftsblauwe nummerbortjes van keramiek weet u zeker dat u geheel in de Hollandse stijl blijft. Ook mooi als cadeau of als Nederlands souvenir.

  In verband met het in de oven bakken van dit product kan er kleurverschil zitten in de nummers, dit is niet te voorkomen.

 • Kaasmessen

  Kaasmessen | Diverse soorten kaasmessen in delftsblauw. Kaas is een typisch Nederlands product.  Gemaakt van de melk van Nederlandse koeien die in ons land op de weilanden rondlopen.

  En kaasmessen dus een prachtig souvenir!

  De prachtige delftsblauwe kleur doen meteen denken aan Nederland. En dan dan de afbeeldingen van molens!  Dat allemaal samen in 1 product. Kortom: kaas, delftsblauw, en molens. Gemaakt van de mooie materialen keramiek en metaal.

  Een echte aanrader als u op zoek bent naar een origineel Hollands aandenken.

 • Keukensets

  Met een keukenset of een paar ovenhandschoenen als cadeau, moedig je iedereen aan om een echte Hollandse maaltijd te bereiden, zoals stamppot boerenkool met worst! Onze 3-delige keukensets bestaan uit een keukenschort, ovenwant en pannenlap.

  Hollandse keukensets

  Met deze Hollandse keukensets denk je tijdens het koken steeds weer aan Nederland. Een geweldig souvenir en ook een origineel cadeau. Bijvoorbeeld voor Nederlanders die emigreren of voor familie die in het buitenland woont.

  Keukenschort met kussend paartje

  En deze Hollandse keukensets hebben we bij Habermehl in allerlei variaties. Zo hebben we Delfts blauwe keukensetskeukensets met een kussend paartje en keukensets met een Hollands landschap: met een windmolen, boerderij en een weide met koeien.

 • Kinderdijk

  Kinderdijk is een dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen in de Alblasserwaard. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Molenlanden. Kinderdijk bevindt zich op de plaats waar de Noord en de Lek samenkomen. De plaats is voornamelijk bekend om de Kinderdijkse molens. De voornaamste bedrijvigheid bestaat uit scheepsbouw.[bron: wikipedia]

 • Klederdrachtpoppen

  Klederdrachtpoppen horen bij de Nederlandse geschiedenis. In het verleden droeg bijna iedereen immers klederdracht. Hoe deze dracht eruit zag, verschilde per streek. De klederdrachtpoppen die we bij Habermehl in het assortiment hebben, zijn van keramiek en dragen het Volendamse klederdracht. Het zijn prachtige souvenirs die je neerzet als decoratie. En natuurlijk kun je ze ook cadeau doen aan een kind.

  Volendamse klederdrachtpoppen

  Bij Habermehl hebben we de klederdrachtpoppen in het klein en groot. De kleine poppen zijn 12 centimeter en koop je als setje. Samen vormen ze een Volendams paartje. De grotere poppen zijn 26 centimeter. Deze koop je per stuk, waarbij je de keuze hebt uit twee vrouwtjes, waarvan één met zondagse dracht, en twee mannetjes.

 • Kurkentrekker

  Een kurkentrekker met klomp is een geinig Hollands souvenir. De klomp is van hout en dus is de kurkentrekker stevig. Het opentrekken van een wijnfles gaat gemakkelijk dankzij het handzame formaat van de houten klomp. In totaal is de kurkentrekker acht centimeter lang.

  Kurkentrekker met klomp

  De klomp met kurkentrekker hebben we bij Habermehl in allerlei varianten. Zo hebben we natuurlijk de traditionele gele boerenklomp. Maar ook hebben we Delfts blauwe klompenkurkentrekkers en kurkentrekkers met een Hollandse molen. Bestel je op werkdagen voor 17:00, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

 • Magneten

  Groot en uitgebreid assortiment Koelkastmagneten. Een leuk aandenken aan Nederland op de koelkast. Een souvenir of geschenk voor elke gelegenheid, bijvoorbeeld als trouwbedankje. Op zoek naar magneten met Amsterdamse gevelhuisjes ? We hebben ook een grote verzameling van Amsterdam gevelhuis magneten.

 • Magneetklompjes

  Magneetklompjes zijn een leuk aandenken aan Holland. De houten klompjes zijn vier centimeter groot en hebben aan de onderkant een magneetje. ‘Plak’ ze op je koelkast of op een whiteboard en denk steeds weer aan Nederland!

  Klompjes met magneet

  Bij Habermehl vind je de magneetklompjes in allerlei kleuren. We hebben ze in het geel, wit, rood, blank en oranje. Deze klompen hebben de opdruk van een molen, tulpen en Nederlandse vlag met de tekst ‘Holland’. Naast deze klompjes hebben we ook boerengele magneetklompjesFriese magneetklompjes en Delfts blauwe magneetklompjes.

 • Manicure setjes

  Manicure setjes zijn handige souvenirs. Eigenlijk zijn ze onmisbaar voor in iedere koffer of handtas. Een setje bevat een nagelknipper, nagelschaartje, nagelvijl, nagelriemverzorger en pincet. Waar je ook gaat, je hebt altijd alles bij de hand om je nagels mooi te maken.

  Manicure set souvenir

  Deze 5-delige manicure set zit in een stevige etui met sluiting. In ons assortiment vind je etuis in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we een Delfts blauwe manicure set, een kleurrijke manicure set met tulpen, gevels en molens en hebben we een manicure set met Hollandse stad.

 • Miniatuur Schilderij
 • Mokken

  Mokken in Old Style. Inclusief luxe vintage verpakking. Op elk van onze mokken komt het Nederlandse thema terug. Denk aan Tulpen, Holland en Amsterdam. Gemaakt van keramiek met emaille uitstraling zijn dit prachte retro mokken. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook sets met 2 mokken hebben wij in ons assortiment.  Een mooi eigentijds souvenir! Zo denk je elke dag terug aan Nederland.

 • Miniatuurmolens

  Bekijk onze selectie miniatuur molens voor de allerbeste unieke of custom handgemaakte items uit onze shops.

 • Molens

  Als je het over iets typisch Hollands heb denk je natuurlijk aan molens! Wij hebben daar in onze collectie veel aandacht voor. Zo hebben we muziekmolens met een Hollands liedje. Maar ook molens met waxinelichtje en vogelhuisjes van een molen. Voor op de koelkast hebben we de magneetmolen en ook de prachtige Stellingmolen met draaiende wieken ontbreekt niet! Ook voor sleutelhangers met molentje kunt u bij ons terecht.

 • Naai garnituren

  Naai garnituren

 • Onderzetters


  Onderzetters met een Hollandse afbeelding zijn altijd leuk om in huis te hebben. Ze doen je steeds weer aan Nederland denken en beschermen je tafel tegen kringen van natte bekers en glazen. De onderzetters die we bij Habermehl in het assortiment hebben, zijn gemaakt van kurk en hebben prachtige opdrukken

  Hollandse onderzetters

  Zo hebben we Delfts blauwe onderzetters met molens en weides en Delfts blauwe onderzetters met molens en water. Ook hebben we onderzetters met molens, met tulpen, met beroemde schilderijen van Rembrandt en met foto’s van molens voor Hollandse luchten.

 • Opener

  Deze kroonkurkopeners zijn handige souvenirs. Ze hebben een speciale onderkant waarmee je flesjes met een kroonkruk eenvoudig openmaakt. Het formaat van deze kroonkurkopeners is zeven centimeter. Ze liggen dus goed in je hand voor een goede grip. Ze zijn ook nog eens magnetisch. Bewaar ze dus aan je koelkast, dan heb je ze altijd bij de hand!

  Flesopener kroonkurk

  Bij Habermehl hebben we verschillende openers in de vorm van een kroonkruk. Zo hebben we Delfts blauwe flesopeners en hebben we ze met een reliëf. Een kroonkurkopener met reliëf heeft de opdruk van een molen, de Nederlandse vlag en de tekst ‘Holland’. Bestel je ze op een werkdag voor 17:00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis.

 • Paraplu

  Bij een echte Hollandse lucht hoort op z’n tijd ook een flinke regenbui. Een leuk souvenir of cadeau! Vouwparaplu met Hollandse Tulpen Motieven.

  Lengte opgevouwen incl. handvat is 26 cm.

 • Peper en Zout

  We hebben diverse Delfts blauwe peper en zout stellen met molens, klompen, tulpen.

 • Petten Amsterdam

  Mooie collectie petten / caps met Hollandse thema's en Amsterdam

 • Pennen

  Onze Pennen zijn een mooi aandenken aan Nederland. Niet alleen een mooi souvenir maar ook handig in je tas. En verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zoals Delftsblauw en kleurrijke pennen met Hollandse molens.

 • Pins

  Een pin is een simpel speldje welke je op je kleding, tas of zelfs op een leren jasje pint! Een pin is super omdat je hem snel op het item kan plaatsen welke je wilt pinnen èn weer kan verplaatsen. Door deze trendy pins breng je meer kleur en fun in je kleding. Wij hebben een breed assortiment aan pins. Denk aan pins met een Hollands, Amsterdams of Volendams tintje. Een leuk en eigentijds souvenir!

 • Placemat

  Gaat u voor een Hollands tintje in de keuken of eetkamer? Of bent u op zoek naar een Hollands relatiegeschenk? Dan is een mooi placemat wat voor u! Verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Color molen Holland, Rode ruit molen Holland en Delftsblauw ruit kussend paar Holland.

 • Potloodklompje

  Potloodklompje - klompje in verschillende kleuren van 4 cm met potlood in verschillende kleuren

 • Portemonnee

  Als je onze prachtige collectie portemonnees bekijkt, denk je meteen aan Holland. Mooie eigentijdse souvenirs en een musthave in iedere tas. Ook leuk om weg te geven als cadeautje!

 • Rolmaat

  Sleutelhangers zijn populaire souvenirs, en zo ook deze sleutelhangers met rolmaat. Hang deze sleutelhanger aan je sleutelbos en je hebt altijd een meetlint bij de hand! En dat is wel net zo handig, als je in de bouwmarkt staat en je hebt niets bij je om te meten.

  De sleutelhangers met rolmaat zien er stoer uit.

  Ze zijn er in het metaal en koper en hebben een opdruk met reliëf. Dankzij de molen, de Nederlandse vlag en de tekst ‘Holland’, zijn het echte souvenirs. De rolmaten zijn vier centimeter groot en het meetlint is tot 100 centimeter uitschuifbaar.

 • Rotterdam

  Rotterdam Souvenirs | In onze collectie souvenirs hebben wij verschillende Rotterdam producten.

 • Sleutelhangers

  Diverse soorten sleutelhangers met Hollandse accenten in hout, metaal, enz

 • Sleutelhanger klederdracht

  Wij hebben een uitgebreide collectie sleutelhangers. Een echte blikvanger daarin zij de sleutelhangers met klederdracht popjes. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Zwart, blauw en rood.  Leuk als Hollands souvenir. In ieder geval denk je bij deze sleutelhanger meteen aan Holland!

 • Sleutelhanger 1 klompje

  Klomp sleutelhangers zijn leuk om te krijgen én te geven. Het zijn souvenirs die je steeds weer aan Nederland doen denken. Ze zijn oer-Hollands en doen het goed aan elke sleutelbos. Onze sleutelhangers met 1 houten klompje zijn stevig. Het mini-klompje is vier centimeter. Koop ze per stuk, per vier of in een grote oplage van 100, 250 of 500 stuks.

  Hollandse klomp sleutelhanger met molen en tulp

  We hebben ze in allerlei kleuren. Zoals wit, blauw, rood, geel, paars, groen, roze en zwart. Deze klompjes hebben een motief met een molen, tulpen en ‘Holland’ tekst. En ook hebben we bij Habermehl klomp sleutelhangers met een Delfts blauwe opdruk, met de Friese vlag, met het wapen van Amsterdam of met de opdruk van een koeienvacht.

  Klompje sleutelhanger met naam, foto of logo

  Helemaal uniek is het om een sleutelhanger met 1 klompje te voorzien van een eigen opdruk. Het witte klompje bedrukken we naar wens met tekst óf met een logo of afbeelding. Zo’n sleutelhanger klompje is ook te bestellen in grote oplages. Ideaal voor winkels, bedrijven en op beurzen als weggevertje. Naast sleutelhangers met 1 klompje, hebben we ook sleutelhangers met 2 klompjes.

 • Sleutelhanger 2 klompjes

  Een sleutelhanger met 2 klompjes is een geweldig Nederlands souvenir. Houten klompen zijn immers oer-Hollands! De mini-klompjes zijn echt gemaakt uit hout en zien er schattig uit. De klompjes zijn vier centimeter. Onze klompjes sleutelhangers zijn stevig en doen het goed aan iedere sleutelbos.

  Klompjes sleutelhangers in alle kleuren

  De klompjes hebben we in veel kleuren en prints. Natuurlijk hebben we de traditionele boerengele klompen met bies. Maar ook hebben we witte klompjes met Delfts blauwe opdruk, klompjes met de Friese vlag en klompjes met een opdruk van ‘Holland’, tulpen en een molen. Deze laatste variant hebben we in veel kleuren: geel, rood, roze, blauw, groen, zwart, wit, blank, paars en oranje.

  Sleutelhanger als souvenir

  Als toerist verras je iedereen thuis met zo’n geinige sleutelhanger met twee klompen. Maar ook als je zelf naar het buitenland gaat, is zo’n sleutelhanger een leuk cadeautje voor je gastheer of gastvrouw! Naast sleutelhangers met 2 klompjes, hebben we ook sleutelhangers met 1 klompje.

 • Sleutelhanger 1 klompje + tekst

  Een sleutelhanger met klompje is een ideaal presentje. Hij is klein van formaat, is altijd handig en is een leuk aandenken. Deze sleutelhangers met 1 klompje zijn extra speciaal omdat je ze kunt voorzien van een eigen bedrukking. Bij Habermehl bedrukken we ze met een tekst of afbeelding.

  Sleutelhanger met naam of tekst

  Een klompsleutelhanger met naam is een origineel cadeautje voor een huwelijk, jubileum, verjaardag of ander feest. De klompjes bedrukken wij met een tekst naar wens. Bijvoorbeeld met de voornamen van het bruidspaar. Ook als bedankje zijn de klompjes schattig. Bedruk ze bijvoorbeeld met ‘bedankt’ en jullie naam.

  Sleutelhanger met logo of afbeelding

  De sleutelhangers met 1 klompje bedrukken wij ook met een logo of afbeelding. De klompsleutelhangers zijn dan ideale weggevertjes voor bedrijven en verenigingen. Bijvoorbeeld als promotie op een beurs of als bedankje voor klanten. Grote kans dat de sleutelhanger wordt gebruikt aan een sleutelbos en dat jouw bedrijf of vereniging steeds weer in het oog springt.

 • Sleutelhanger 2 klompjes + tekst

  Naast sleutelhangers met 1 klompje, bedrukken we bij Habermehl ook sleutelhangers met 2 klompjes. Met deze sleutelhangers is net wat meer mogelijk, er zijn namelijk twee klompjes te bedrukken. Voor de rechter- en linkerklompje geef je de gewenste tekst op. Verder heb je de keuze uit blank gelakte en witte klompen. Bestel je meer dan 25 stuks, dan maken we gratis een voorbeeldklompje!

  Sleutelhanger voor een huwelijk

  Ga je binnenkort trouwen en wil je al je gasten een origineel bedankje geven? Deze sleutelhangers met twee klompen zijn dan een prachtig aandenken aan jullie bijzondere dag. Het linkerklompje bedrukken wij met twee goudkleurige, glanzende ringen. Hieronder is plek voor de trouwdatum en op het rechterklompje is plek voor jullie namen.

  Klompjessleutelhanger met logo

  Voor winkels, bedrijven en verenigingen zijn sleutelhangers met twee klompjes en logo een succesvolle manier van promotie. Logo’s en afbeeldingen bedrukken wij vakkundig en dat levert een strak resultaat op. Grote kans dat uw klanten de sleutelhanger gebruiken en dat ze steeds weer denken aan uw bedrijf.

 • Sleutelhanger fiets

  Sleutelhanger met fiets verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en kleuren. Zoals rood, oranje en blauw met tulpen en tekst Holland. En de metallic rood, roze en zwart. Leuk als souvenir of cadeautje.

 • Souvenirklompjes

  Houten klompen doen iedereen denken aan Nederland. Klompen zijn dus geweldig als souvenir of presentje. Bij Habermehl hebben we ze in allerlei vormen. Als flesopener, sleutelhanger en natuurlijk als draagklomp. Omdat draagklompen misschien wat lastig zijn om mee te nemen in je koffer, hebben we ze ook een slag kleiner: souvenirklompen.

  Klompen als souvenir

  Niet om op te lopen dus, maar wel schattig als accessoire in huis. Onze souvenirklompjes zijn acht centimeter groot en worden bijeen gehouden door een rood-wit-blauw lintje. Je neemt ze dus gemakkelijk mee in je koffer. Ideaal als cadeau voor thuisblijvers of als presentje voor je gastheer en gastvrouw in het buitenland.

  Souvenirklompjes in alle kleuren

  Bij Habermehl heb je een grote keuze uit souvenirklompjes. We hebben ze in het groen, rood, blauw, oranje, zwart, paars, geel en wit. Deze gekleurde klompjes hebben de opdruk van tulpen, een molen en de tekst ‘Holland’. Een typisch Nederlands tafereeltje dus! Maar ook hebben we klompjes met gele bies, met de Friese vlag en met koeienmotief. En liever een eigen opdruk? Ga dan voor de souvenirklompjes met tekst en voorzie ze van bijvoorbeeld een naam of datum.

 • Spaarpotklompjes

  Spaarpotklompjes zijn niet alleen een mooi souvenir, ze zijn ook een origineel cadeau! Deze houten spaarpotten in de vorm van een klomp zijn veertien centimeter groot. Met het bijgeleverde sleuteltje kun je bij de gespaarde centjes.

  Spaarpotklompen in alle kleuren

  In ons assortiment vind je spaarpotklompen in allerlei kleuren. We hebben ze met molens, de Friese vlag en in het Delfts blauw. En ook hebben we bij Habermehl klomp spaarpotten in traditioneel blank of geel met bies. En schattig voor kinderen zijn onze gele, rode en witte spaarpotklompjes met Nijntje.

 • Speculaas

  Speculaas, in België - hoewel niet hetzelfde - ook speculoos genoemd, is een met speculaaskruiden gebakken koeksoort. Speculaas is meestal plat in de vorm van een voorstelling en is vooral omstreeks het sinterklaasfeest en tijdens de adventstijd populair. De oudste bronnen betreffende speculaas spreken ook van bruiloften en kermis. De laatste decennia is het echter normaal geworden het hele jaar door speculaas te eten, vooral bij de koffie of thee, of bij ijs. Speculaas wordt voornamelijk in België en Nederland gemaakt en gegeten, alsook in het Duitse Westfalen en het Rijnland, Luxemburg en Noord-Frankrijk. [bron: wikipedia]

 • Stroopwafels

  Stroopwafels, een echte Oud-Hollandse lekkernij! In een origineel blik met Hollandse afbeeldingen. Een echte favoriet als souvenir of cadeautje vanuit Nederland.

  Stroopwafels in blik

  De stroopwafel, van oorsprong siroopwafel genoemd, is een van oorsprong Nederlandse wafel, die anno 2019 niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd gegeten wordt. Het product bestaat uit twee ronde deegwafelhelften, met ruitpatroon, waartussen zoete siroop is aangebracht. Oorspronkelijk hadden siroopwafels een diameter van ongeveer 10 centimeter, maar inmiddels zijn ze verkrijgbaar met diameters van 5 tot 25 centimeter. Stroopwafels worden op straat, op markten en in winkels verkocht.

  Stroopwafels

  De in het buitenland aangeboden stroopwafels zijn soms kleiner en duurder dan in Nederland. Stroopwafels worden ook verwerkt in ijs en andere lekkernijen. [bron: wikikpedia]

 • Spiegeldoosjes

  Onze spiegeldoosjes zijn een mooi aandenken aan Nederland. Deze ronde zakspiegels zijn een ideaal souvenir of cadeau voor een vrouw! De spiegeldoosjes hebben een normale en vergrotende spiegel en zijn onmisbaar voor in iedere handtas.

  Hollands spiegeldoosje

  Het ronde spiegeldoosje ‘tin’ is 7,5 centimeter groot en heeft een kliksluiting. De buitenkant heeft een reliëf opdruk met een molen, Amsterdamse grachtenpanden, de Nederlandse vlag en de opdruk ‘Holland’.

 • Tassen

  Wij hebben een eigentijdse collectie met mooie tassen die je stuk voor stuk aan Holland doen denken.

  Deze vrolijke tassen zijn handig voor iedereen! Een plastic tas word hierdoor overbodig.

  Kortom: Mooi, Hollands en praktisch voor iedere dag. BigshopperKatoenen Tas - Opvouwbare Tas

 • Trots op de boer
 • Trouwklompjes

  Trouwklompjes zijn leuk om weg te geven aan de (dag)gasten van een bruiloft. Deze witte klompjes, aan een sleutelhanger of als klompjes van vijf centimeter, zijn te bedrukken met jullie namen. De tekst wordt na het aanbrengen nog eens extra afgelakt voor een kwalitatief resultaat. Deze trouwklompjes zijn een origineel bedankje. Geef ze aan al jullie gasten mee, dan hebben zij een blijvend aandenken aan jullie bijzondere trouwdag.

  Sleutelhanger met trouwklompjes

  Bij Habermehl hebben we sleutelhangers met één wit klompje en sleutelhangers met twee klompjes. Bij deze sleutelhangers met 2 klompjes is het mogelijk om het tweede klompje te bedrukken met twee glanzende trouwringen én jullie trouwdatum. Dit maakt de trouwklompjes extra speciaal.

  Witte trouwklompen

  En naast de sleutelhangers met trouwklompjes, hebben we ook grotere trouwklompjes. Deze witte souvenirklompjes worden bijeengehouden met een rood-wit-blauw lintje. Ze bieden plaats voor de opdruk van jullie namen, trouwdatum en eventueel een afbeelding van ringen. Bij alle trouwklompjes geldt dat de levertijd één week bedraagt. Heb je ze sneller nodig, neem dan even contact op.

 • Utrecht
 • Van Gogh

  Vincent Willem van Gogh (Zundert, 30 maart 1853 – Auvers-sur-Oise, 29 juli 1890) was een Nederlands kunstschilder. Zijn werk valt onder het postimpressionisme, een kunststroming die het negentiende-eeuwse impressionisme opvolgde. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm en kan worden gezien in vele andere aspecten van de twintigste-eeuwse kunst. Het Van Gogh Museum in Amsterdam is gewijd aan het werk van Van Gogh en zijn tijdgenoten. In het Kröller-Müller Museum bevindt zich de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld. Van Gogh wordt gezien als een van de grootste schilders van de 19e eeuw. Deze erkenning kwam echter pas laat: hoewel hij in de laatste jaren van zijn leven al enige bekendheid had binnen selecte kunstkringen, werd zijn werk pas na zijn dood door het grote publiek opgemerkt, waarna Van Gogh en zijn werk wereldberoemd werden. [bron: wikipedia]

 • Vogelhuisjes

  Als vogels hun nestplaats zouden uitkiezen op de uitstraling van het vogelhuisje, dan is er geen twijfel mogelijk. Dan gingen ze allemaal voor onze Hollandse vogelhuisjes! Bij Habermehl hebben we nestkasten met een typisch Nederlandse gevel. Zo geef je vogels een veilige broedplaats en voorzie je je tuin meteen van Hollandse decoratie.

  Vogelhuisje met gevel

  Het vogelhuisje met klokgevel heeft een groene kleur en een sierlijke ‘Holland’ opschrift. Dit vogelhuisje doet erg denken aan een Zaans huisje. Deze klokgevel hebben we ook als Delfts blauw vogelhuisje. Ook geweldig om in een boom te hangen, is het vogelhuisje met molen. De wieken kunnen echt draaien.

  Vogelhuisje van klomp

  En ook typisch Hollands zijn onze klompen-vogelhuisjes. Deze houten vogelhuisjes in de vorm van een klomp hebben een ‘dakje’ en een invliegopening aan de voorkant. Een prachtig cadeau, vooral met ingebrande tekst! Op de blanke klomp is ruimte voor één, twee of drie regels tekst.

  Vogelhuisje ophangen

  Hang de Hollandse vogelhuisjes op 1.80 meter hoogte, zodat katten er niet bij kunnen.Kies een plek waarbij het vogelhuisje niet in de volle zon en regen hangt. Wel houden vogels van een beetje ochtendzon in de nestopening en verder is een vrije aanvliegroute naar het vogelhuisje belangrijk.

 • Waterbol

  Een waterbol is een soort glazen koepel met daar in een Hollands tafereeltje, indien het wordt geschud gaat het sneeuwen.

 • Waterflessen

  Kleurrijke drinkflessen
   

  Een onmisbaar accessoire tijdens een bezoek aan Holland tijdens deze zomerse dagen! Houdt drankjes gekoeld of warm.

  Onze drinkflessen van roestvrij staal worden geleverd in een luxe verpakking en zijn verkrijgbaar in vier mooie designs. Inhoud: 500 ml. 

per pagina
Toont 1 - 75 van de 78 items
Toont 1 - 75 van de 78 items

Souvenirs

Tijdens je bezoek aan Holland kan het kopen van een souvenir natuurlijk niet ontbreken. De populairste Hollandse souvenirs zijn klompen, tulpen en Delfts blauw. Deze hebben we bij Habermehl dus in allerlei vormen: groot én klein. Maar souvenirs zijn niet alleen leuk als aandenken voor toeristen. Want ze doen het ook goed als presentjes. Bijvoorbeeld aan je gastheer en gastvrouw in het buitenland!

Klompen souvenir

Klompen hebben we bij Habermehl in enorm veel soorten. Natuurlijk hebben we echte draagklompen. Maar ook hebben we allerlei hebbedingen in de vorm van een klomp. Deze neem je gemakkelijk mee in je koffer! Zoals sleutelhangers met klomp, magneetklompjes, flesopenerklompjes, souvenirklompjes, bloemzaadklompjes, spaarpotklompjesborstelklompjes en kurkentrekkers met klomp.

Tulpen souvenir

Echte tulpenbloemen zijn wat lastig mee te nemen in je koffer. Voordat je goed en wel terug bent van je bezoek aan Nederland, zijn ze verwelkt. Daarom hebben we bij Habermehl houten tulpboeketten! Het hout is een knipoog naar de houten klomp. Deze tulpen verwelken nooit en laten je altijd aan Nederland herinneren! Naast deze boeketten, hebben we ook tulp potlodentulp flesopeners en tulp sleutelhangers.

Delfts blauw

En ook Delfts blauw is typisch Hollands. In ons assortiment vind je Delfts blauw keramiek. Zoals huisnummers en peper-en-zout-stelletjes. Deze stelletjes vormen samen een kussend paartje, net zoals je op de deuren van de aankomsthal in Schiphol ziet! En naast deze mooie blauwkleurige keramiek hebben we in ons assortiment ook Delfts blauwe keukenschorten, servetten, onderzettersklompen en sleutelhangers.

Nederlandse producten

Naast de populaire souvenirs, hebben we ook producten die van oudsher typisch Nederlands zijn. Zoals rode boerenzakdoeken, dasklompjesvogelhuisjes en klederdrachtpoppen. Deze klederdrachtpoppen hebben het Volendamse klederdracht aan en zijn gemaakt van keramiek.

Over Habermehl

Habermehl bestaat al sinds 1927! Toen waren we nog een oer-Hollandse klompenmakerij. Tegenwoordig leveren we kwalitatieve draagklompen én bestel je bij ons ontelbaar veel Hollandse souvenirs en cadeaus. Bestel je ze op werkdagen voor 17.00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis!