Hollandse Souvenirs

Hollandse Souvenirs Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Klompsouvenirs

  Diverse soorten klompjes met molen en tulpjes als souvenir

 • Houten Tulpen

  Houten Tulpen: Een Duurzame en Kleurrijke Toevoeging aan Elk Interieur

  Nederland is een groot exporteur van tulpen en tulpenbollen. Deze bloemen in talloze kleuren en variaties doen het goed in het Hollandse klimaat, met koude nachten en koude winters. De bollen worden in grote velden gepoot en dit geeft tijdens de bloeiperiode een prachtig zicht. Niet voor niets is de Keukenhof in Lisse, met miljoenen tulpen, enorm populair onder toeristen.

  Houten tulpen

  Echte tulpen zijn wat lastig mee te nemen als souvenir. De reis naar huis, in je koffer, zullen ze waarschijnlijk niet overleven. Onze tulpen van hout daarentegen zijn wél enorm geschikt als souvenir of als cadeau. Bij Habermehl hebben we tulpen op steel van 20 of 34 centimeter en ook hebben we complete tulp boeketten van hout!

  Boeket tulpen van hout

  Een bos tulpen in tulpentas bestaat uit negen grote houten tulpen. Deze worden in Nederland gemaakt en zijn handgeschilderd. Dankzij de diepe olieverftinten zijn de houten tulpen bijna niet van echt te onderscheiden. Bij iedereen, waar ook ter wereld, zijn ze een prachtige aanvulling voor het interieur.

  Tulpen souvenirs

  En naast houten tulpen, hebben we nog meer tulpen souvenirs in ons assortiment. Zoals tulp flesopenerstulp potloden en tulp sleutelhangers. Stuk voor stuk een prachtig souvenir of cadeau voor familie, kennissen of zakelijke relaties in het buitenland.

 • Lekker Hollands

  Lekkere Stroopwafels, speculaas en andere typische Nederlandse lekkernijen

 • Aanstekers

  Bij Habermehl hebben we een enorm assortiment van souvenirs. En dus hebben we ook mooie, metalen aanstekers met klepje. Deze Holland aanstekers zijn gegraveerd met een rood-wit-blauwe molen en de tekst ‘Holland’ en ‘Amsterdam’. Je vult ze zelf eenvoudig met aanstekerolie of lampolie.

  Hollandse souvenirs

  Naast aanstekers, hebben we nog meer souvenirs. Zoals sleutelhangers met klompjes, klomppantoffelshouten tulpen en Delfts blauw. Bestel je voor 17:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

 • Achterhoek

  Klompen en souvenirs met als thema de Achterhoek. De Achterhoek (Nedersaksisch: Achterhook) is een streek in de provincie Gelderland die ook wel De Graafschap wordt genoemd, naar het oude graafschap Zutphen dat in de ruimste zin een gebied beslaat met als grens: de Overijsselse streken Salland en Twente in het noorden, de Duitse grens in het oosten en zuidoosten, de Oude IJssel in het zuidwesten en de IJssel in het westen. Over de precieze grens lopen de meningen uiteen omdat er geen duidelijke historische grens is geweest. [bron: wikipedia]

 • Amsterdam

  Souvenirs Amsterdam. Alle Amsterdam Souvenirs. Sleutelhangers, klompjes, Amsterdamse grachtenhuisjes, magneten of Amsterdam Caps en Keukenschorten.

 • Bedels

  Bedels | Sleutelhanger bedels met Hollandse accenten

 • Bekers en mokken

  Mokken en bekers in Old Style. Inclusief luxe vintage verpakking. Op elk van onze mokken komt het Nederlandse thema terug. Denk aan Tulpen, Holland en Amsterdam. Deze mokken zijn gemaakt van keramiek met een emaille uitstraling. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook sets met 2 mokken hebben wij in ons assortiment.  Een mooi eigentijds souvenir! Zo denk je elke dag terug aan Nederland.

 • Boerenzakdoek

  De rode boeren zakdoek heet niet voor niets zo. Het is namelijk een typisch Hollands item dat hoort bij klederdracht of een blauwe kiel. Rode zakdoeken zijn van oudsher bedoeld voor doordeweeks gebruik. Alleen op zondag kwamen vroeger de witte zakdoeken tevoorschijn.

  Authentieke rode boerenzakdoek

  De rode boeren zakdoeken die je bij Habermehl kunt kopen, hebben het originele vierkante formaat van 60 bij 60 centimeter. Ze hebben een authentiek motief met een symmetrische rand en bloemen middenin. Gebruik hem net zoals vroeger als zakdoek of draag hem om je nek.

  Boeren zakdoek om je nek dragen

  Om de rode boeren zakdoek om je nek te dragen, draai je de uiteinden en haal je deze door een speciaal dasklompje. De zakdoek zit dan stevig vast. Door de zakdoek op deze manier te dragen, krijg je meteen een traditionele uitstraling. Bij Habermehl zijn de rode zakdoeken per stuk of tien stuks te bestellen. Ideaal voor verenigingen, koren en oudhollandse festiviteiten.

 • Den Haag

  Originele souvenirs met als thema Den Haag

 • Delftsblauw

  Niet alleen klompen en tulpen zijn typisch Hollands, maar ook Delfts blauw! En Delfts blauw kan van alles zijn, van klompen tot keramiek en van keukenschorten tot servetten. Bij Habermehl hebben we een groot assortiment van Delfts blauwe souvenirs. En niet alleen voor toeristen zijn deze producten leuk. Onze Delfts blauwe huisnummers van keramiek staan immers prachtig aan de voorgevel naast de voordeur.

  Geschiedenis van Delfts blauw

  Delfts blauw aardewerk gaat ver terug in de Nederlandse geschiedenis. Aan het einde van de 16e eeuw ontstond het als goedkoop alternatief voor Chinees porselein. Het keramiek met Hollandse schilderingen werd al snel enorm populair. Rond 1700 waren er in Delft maar liefst 33 bakkerijen die het maakten. Allemaal hadden ze hun eigen merkteken.

  Typisch Hollandse schilderingen

  En nog altijd is Delfts blauw populair. De schilderingen met molens, boerderijen, tulpen en koeien zijn typisch Hollands. Een eigentijds Delfts blauw souvenir is het Delfts blauwe peper-en-zout-stelletje van keramiek. De kussende boer en boerin kun je voorzien van peper en zout. Handig en ook nog eens een leuke accessoire voor in je interieur.

 • Deurbellen

  Deurbellen van gietijzer zijn nostalgisch. Deurbellen in nostalgische uitvoering met de keuze in koe decor, delfts blauw, fiets Amsterdam enz

 • Dienbladen

  Een dienblad is een hulpmiddel waarop eet- en drinkgerei kan worden geplaatst, zodat de gastvrouw, gastheer of ober deze over een korte afstand kan verplaatsen, zoals van de keuken naar de eet- of koffietafel en weer terug. Volgens de etiquette dient men een dienblad te gebruiken, ook als men maar een of twee kopjes serveert die men gemakkelijk in de hand kan dragen. Men draagt het dienblad op de linkerhand, zodat men het gerei met de rechterhand op tafel kan zetten. Dienbladen kunnen versierd zijn en handvatten hebben en zijn bijvoorbeeld gemaakt van hout, metaal, kunststof of bamboe. [Bron: Wikipedia]

 • Fietsbel

  Hollandse fietsbellen

 • Fietsen op schaal

  Nergens vind je zoveel fietsen als in Nederland. Vandaar dat onze miniatuurfietsen zeer gewild zijn in o.a. de toeristenbranche. Wij Nederlanders zijn trots op de fiets, vandaar dat vele designwinkels onze miniatuurfietsen afnemen. Wij bieden normale en kleine modellen fietsen, wielrenfietsen en mountainbikes in vele kleuren. Standaard zijn de teksten "Holland" of "Amsterdam". De miniatuurfietsen zijn in zowel heren als damesmodel verkrijgbaar, dus ook leuk als set. Klik op de fiets naar uw keuze en bekijk de details en aanzichten.

 • Houten speelgoed

  Houten speelgoed, alles met als basis een houten klompje.  Zoals raceauto, shovel, vliegtuig en helicopter.

  Oud Hollands houten speelgoed. Favoriet bij elk klein kind! Goede kwaliteit en urenlang speelplezier.

 • Huisnummers

  Bent u op zoek naar mooie oud hollandse huisnummers voor op uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met deze prachtige Delftsblauwe nummerbortjes van keramiek weet u zeker dat u geheel in de Hollandse stijl blijft. Ook mooi als cadeau of als Nederlands souvenir.

  In verband met het in de oven bakken van dit product kan er kleurverschil zitten in de nummers, dit is niet te voorkomen.

 • Kaasmessen

  Kaasmessen | Diverse soorten kaasmessen in delftsblauw. Kaas is een typisch Nederlands product.  Gemaakt van de melk van Nederlandse koeien die in ons land op de weilanden rondlopen.

  En kaasmessen dus een prachtig souvenir!

  De prachtige delftsblauwe kleur doen meteen denken aan Nederland. En dan dan de afbeeldingen van molens!  Dat allemaal samen in 1 product. Kortom: kaas, delftsblauw, en molens. Gemaakt van de mooie materialen keramiek en metaal.

  Een echte aanrader als u op zoek bent naar een origineel Hollands aandenken.

 • Keukensets

  Met een keukenset of een paar ovenhandschoenen als cadeau, moedig je iedereen aan om een echte Hollandse maaltijd te bereiden, zoals stamppot boerenkool met worst! Onze 3-delige keukensets bestaan uit een keukenschort, ovenwant en pannenlap.

  Hollandse keukensets

  Met deze Hollandse keukensets denk je tijdens het koken steeds weer aan Nederland. Een geweldig souvenir en ook een origineel cadeau. Bijvoorbeeld voor Nederlanders die emigreren of voor familie die in het buitenland woont.

  Keukenschort met kussend paartje

  En deze Hollandse keukensets hebben we bij Habermehl in allerlei variaties. Zo hebben we Delfts blauwe keukensetskeukensets met een kussend paartje en keukensets met een Hollands landschap: met een windmolen, boerderij en een weide met koeien.

 • Kinderdijk [opruiming]

  Kinderdijk is een dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen in de Alblasserwaard. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Molenlanden. Kinderdijk bevindt zich op de plaats waar de Noord en de Lek samenkomen. De plaats is voornamelijk bekend om de Kinderdijkse molens. De voornaamste bedrijvigheid bestaat uit scheepsbouw.[bron: wikipedia]

 • Klederdrachtpoppen

  Klederdrachtpoppen horen bij de Nederlandse geschiedenis. In het verleden droeg bijna iedereen immers klederdracht. Hoe deze dracht eruit zag, verschilde per streek. De klederdrachtpoppen die we bij Habermehl in het assortiment hebben, zijn van keramiek en dragen het Volendamse klederdracht. Het zijn prachtige souvenirs die je neerzet als decoratie. En natuurlijk kun je ze ook cadeau doen aan een kind.

  Volendamse klederdrachtpoppen

  Bij Habermehl hebben we de klederdrachtpoppen in het klein en groot. De kleine poppen zijn 12 centimeter en koop je als setje. Samen vormen ze een Volendams paartje. De grotere poppen zijn 26 centimeter. Deze koop je per stuk, waarbij je de keuze hebt uit twee vrouwtjes, waarvan één met zondagse dracht, en twee mannetjes.

 • Klompsloffen

  Groot assortiment klompsloffen, ideal als huispantoffel of als kado / relatiegeschenk

 • Magneten

  Groot en uitgebreid assortiment Koelkastmagneten. Een leuk aandenken aan Nederland op de koelkast. Een souvenir of geschenk voor elke gelegenheid, bijvoorbeeld als trouwbedankje. Op zoek naar magneten met Amsterdamse gevelhuisjes ? We hebben ook een grote verzameling van Amsterdam gevelhuis magneten.

 • Manicure setjes

  Manicure setjes zijn handige souvenirs. Eigenlijk zijn ze onmisbaar voor in iedere koffer of handtas. Een setje bevat een nagelknipper, nagelschaartje, nagelvijl, nagelriemverzorger en pincet. Waar je ook gaat, je hebt altijd alles bij de hand om je nagels mooi te maken.

  Manicure set souvenir

  Deze 5-delige manicure set zit in een stevige etui met sluiting. In ons assortiment vind je etuis in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we een Delfts blauwe manicure set, een kleurrijke manicure set met tulpen, gevels en molens en hebben we een manicure set met Hollandse stad.

 • Miniatuur Schilderij
 • Miniatuurmolens

  Bekijk onze selectie miniatuur molens voor de allerbeste unieke of custom handgemaakte items uit onze shops.

 • Molens

  Als je het over iets typisch Hollands heb denk je natuurlijk aan molens! Wij hebben daar in onze collectie veel aandacht voor. Zo hebben we muziekmolens met een Hollands liedje. Maar ook molens met waxinelichtje en vogelhuisjes van een molen. Voor op de koelkast hebben we de magneetmolen en ook de prachtige Stellingmolen met draaiende wieken ontbreekt niet! Ook voor sleutelhangers met molentje kunt u bij ons terecht.

 • Naai garnituren

  Naai garnituren

 • Onderzetters


  Onderzetters met een Hollandse afbeelding zijn altijd leuk om in huis te hebben. Ze doen je steeds weer aan Nederland denken en beschermen je tafel tegen kringen van natte bekers en glazen. De onderzetters die we bij Habermehl in het assortiment hebben, zijn gemaakt van kurk en hebben prachtige opdrukken

  Hollandse onderzetters

  Zo hebben we Delfts blauwe onderzetters met molens en weides en Delfts blauwe onderzetters met molens en water. Ook hebben we onderzetters met molens, met tulpen, met beroemde schilderijen van Rembrandt en met foto’s van molens voor Hollandse luchten.

 • Opener

  Deze kroonkurkopeners zijn handige souvenirs. Ze hebben een speciale onderkant waarmee je flesjes met een kroonkruk eenvoudig openmaakt. Het formaat van deze kroonkurkopeners is zeven centimeter. Ze liggen dus goed in je hand voor een goede grip. Ze zijn ook nog eens magnetisch. Bewaar ze dus aan je koelkast, dan heb je ze altijd bij de hand!

  Flesopener kroonkurk

  Bij Habermehl hebben we verschillende openers in de vorm van een kroonkruk. Zo hebben we Delfts blauwe flesopeners en hebben we ze met een reliëf. Een kroonkurkopener met reliëf heeft de opdruk van een molen, de Nederlandse vlag en de tekst ‘Holland’. Bestel je ze op een werkdag voor 17:00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis.

 • Paraplu

  Bij een echte Hollandse lucht hoort op z’n tijd ook een flinke regenbui. Een leuk souvenir of cadeau! Vouwparaplu met Hollandse Tulpen Motieven.

  Lengte opgevouwen incl. handvat is 26 cm.

 • Peper en Zout

  We hebben diverse Delfts blauwe peper en zout stellen met molens, klompen, tulpen.

 • Petten Amsterdam

  Mooie collectie petten / caps met Hollandse thema's en Amsterdam

 • Pennen

  Onze Pennen zijn een mooi aandenken aan Nederland. Niet alleen een mooi souvenir maar ook handig in je tas. En verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zoals Delftsblauw en kleurrijke pennen met Hollandse molens.

 • Pins

  Een pin is een simpel speldje welke je op je kleding, tas of zelfs op een leren jasje pint! Een pin is super omdat je hem snel op het item kan plaatsen welke je wilt pinnen èn weer kan verplaatsen. Door deze trendy pins breng je meer kleur en fun in je kleding. Wij hebben een breed assortiment aan pins. Denk aan pins met een Hollands, Amsterdams of Volendams tintje. Een leuk en eigentijds souvenir!

 • Placemat

  Gaat u voor een Hollands tintje in de keuken of eetkamer? Of bent u op zoek naar een Hollands relatiegeschenk? Dan is een mooi placemat wat voor u! Verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Color molen Holland, Rode ruit molen Holland en Delftsblauw ruit kussend paar Holland.

 • Portemonnee

  Als je onze prachtige collectie portemonnees bekijkt, denk je meteen aan Holland. Mooie eigentijdse souvenirs en een musthave in iedere tas. Ook leuk om weg te geven als cadeautje!

 • Rolmaat

  Sleutelhangers zijn populaire souvenirs, en zo ook deze sleutelhangers met rolmaat. Hang deze sleutelhanger aan je sleutelbos en je hebt altijd een meetlint bij de hand! En dat is wel net zo handig, als je in de bouwmarkt staat en je hebt niets bij je om te meten.

  De sleutelhangers met rolmaat zien er stoer uit.

  Ze zijn er in het metaal en koper en hebben een opdruk met reliëf. Dankzij de molen, de Nederlandse vlag en de tekst ‘Holland’, zijn het echte souvenirs. De rolmaten zijn vier centimeter groot en het meetlint is tot 100 centimeter uitschuifbaar.

 • Rotterdam

  Rotterdam Souvenirs | In onze collectie souvenirs hebben wij verschillende Rotterdam producten.

 • Sleutelhangers

  Diverse soorten sleutelhangers met Hollandse accenten in hout, metaal, enz

 • Sleutelhanger klederdracht

  Wij hebben een uitgebreide collectie sleutelhangers. Een echte blikvanger daarin zij de sleutelhangers met klederdracht popjes. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Zwart, blauw en rood.  Leuk als Hollands souvenir. In ieder geval denk je bij deze sleutelhanger meteen aan Holland!

 • Sleutelhanger fiets

  Sleutelhanger met fiets verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en kleuren. Zoals rood, oranje en blauw met tulpen en tekst Holland. En de metallic rood, roze en zwart. Leuk als souvenir of cadeautje.

 • Spiegeldoosjes

  Onze spiegeldoosjes zijn een mooi aandenken aan Nederland. Deze ronde zakspiegels zijn een ideaal souvenir of cadeau voor een vrouw! De spiegeldoosjes hebben een normale en vergrotende spiegel en zijn onmisbaar voor in iedere handtas.

  Hollands spiegeldoosje

  Het ronde spiegeldoosje ‘tin’ is 7,5 centimeter groot en heeft een kliksluiting. De buitenkant heeft een reliëf opdruk met een molen, Amsterdamse grachtenpanden, de Nederlandse vlag en de opdruk ‘Holland’.

 • Tassen

  Wij hebben een eigentijdse collectie met mooie tassen die je stuk voor stuk aan Holland doen denken.

  Deze vrolijke tassen zijn handig voor iedereen! Een plastic tas word hierdoor overbodig.

  Kortom: Mooi, Hollands en praktisch voor iedere dag. BigshopperKatoenen Tas - Opvouwbare Tas

 • Trots op de boer
 • Utrecht
 • Van Gogh

  Vincent Willem van Gogh (Zundert, 30 maart 1853 – Auvers-sur-Oise, 29 juli 1890) was een Nederlands kunstschilder. Zijn werk valt onder het postimpressionisme, een kunststroming die het negentiende-eeuwse impressionisme opvolgde. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm en kan worden gezien in vele andere aspecten van de twintigste-eeuwse kunst. Het Van Gogh Museum in Amsterdam is gewijd aan het werk van Van Gogh en zijn tijdgenoten. In het Kröller-Müller Museum bevindt zich de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld. Van Gogh wordt gezien als een van de grootste schilders van de 19e eeuw. Deze erkenning kwam echter pas laat: hoewel hij in de laatste jaren van zijn leven al enige bekendheid had binnen selecte kunstkringen, werd zijn werk pas na zijn dood door het grote publiek opgemerkt, waarna Van Gogh en zijn werk wereldberoemd werden. [bron: wikipedia]

 • Vogelhuisjes

  Als vogels hun nestplaats zouden uitkiezen op de uitstraling van het vogelhuisje, dan is er geen twijfel mogelijk. Dan gingen ze allemaal voor onze Hollandse vogelhuisjes! Bij Habermehl hebben we nestkasten met een typisch Nederlandse gevel. Zo geef je vogels een veilige broedplaats en voorzie je je tuin meteen van Hollandse decoratie.

  Vogelhuisje met gevel

  Het vogelhuisje met klokgevel heeft een groene kleur en een sierlijke ‘Holland’ opschrift. Dit vogelhuisje doet erg denken aan een Zaans huisje. Deze klokgevel hebben we ook als Delfts blauw vogelhuisje. Ook geweldig om in een boom te hangen, is het vogelhuisje met molen. De wieken kunnen echt draaien.

  Vogelhuisje van klomp

  En ook typisch Hollands zijn onze klompen-vogelhuisjes. Deze houten vogelhuisjes in de vorm van een klomp hebben een ‘dakje’ en een invliegopening aan de voorkant. Een prachtig cadeau, vooral met ingebrande tekst! Op de blanke klomp is ruimte voor één, twee of drie regels tekst.

  Vogelhuisje ophangen

  Hang de Hollandse vogelhuisjes op 1.80 meter hoogte, zodat katten er niet bij kunnen.Kies een plek waarbij het vogelhuisje niet in de volle zon en regen hangt. Wel houden vogels van een beetje ochtendzon in de nestopening en verder is een vrije aanvliegroute naar het vogelhuisje belangrijk.

 • Waterbol

  Een waterbol is een soort glazen koepel met daar in een Hollands tafereeltje, indien het wordt geschud gaat het sneeuwen.

 • Waterflessen

  Kleurrijke drinkflessen
   

  Een onmisbaar accessoire tijdens een bezoek aan Holland tijdens deze zomerse dagen! Houdt drankjes gekoeld of warm.

  Onze drinkflessen van roestvrij staal worden geleverd in een luxe verpakking en zijn verkrijgbaar in vier mooie designs. Inhoud: 500 ml. 

Hollandse Souvenirs

Tijdens je bezoek aan Holland kan het kopen van een souvenir natuurlijk niet ontbreken. De populairste Hollandse souvenirs zijn klompen, tulpen en Delfts blauw. Deze hebben we bij Habermehl dus in allerlei vormen: groot én klein. Maar souvenirs zijn niet alleen leuk als aandenken voor toeristen. Want ze doen het ook goed als presentjes. Bijvoorbeeld aan je gastheer en gastvrouw in het buitenland!

Klompen souvenir

Klompen hebben we bij Habermehl in enorm veel soorten. Natuurlijk hebben we echte draagklompen. Maar ook hebben we allerlei hebbedingen in de vorm van een klomp. Deze neem je gemakkelijk mee in je koffer! Zoals sleutelhangers met klomp, magneetklompjes, flesopenerklompjes, souvenirklompjes, bloemzaadklompjes, spaarpotklompjesborstelklompjes en kurkentrekkers met klomp.

Tulpen souvenir

Echte tulpenbloemen zijn wat lastig mee te nemen in je koffer. Voordat je goed en wel terug bent van je bezoek aan Nederland, zijn ze verwelkt. Daarom hebben we bij Habermehl houten tulpenboeketten! Het hout is een knipoog naar de houten klomp. Deze tulpen verwelken nooit en laten je altijd aan Nederland herinneren! Naast deze boeketten, hebben we ook tulp potlodentulp flesopeners en tulp sleutelhangers. Nieuw in ons assortiment zijn de Delfts Blauwe blikken met stroopwafels

Delfts blauw

En ook Delfts blauw is typisch Hollands. In ons assortiment vind je Delfts blauw keramiek. Zoals huisnummers en peper-en-zoutstelletjes. Deze stelletjes vormen samen een kussend paartje, net zoals je op de deuren van de aankomsthal in Schiphol ziet! En naast deze mooie blauwkleurige keramiek hebben we in ons assortiment ook Delfts blauwe keukenschorten, servetten, onderzettersklompen en sleutelhangers.

Nederlandse producten

Naast de populaire souvenirs, hebben we ook producten die van oudsher typisch Nederlands zijn. Zoals rode boerenzakdoeken, dasklompjesvogelhuisjes en klederdrachtpoppen. Deze klederdrachtpoppen hebben het Volendamse klederdracht aan en zijn gemaakt van keramiek.

Over Habermehl

Habermehl bestaat al sinds 1927! Toen waren we nog een oer-Hollandse klompenmakerij. Tegenwoordig leveren we kwalitatieve draagklompen én bestel je bij ons ontelbaar veel Hollandse souvenirs en cadeaus. Bestel je ze op werkdagen voor 17.00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis!