Spijkerbroeken

Spijkerbroeken Er zijn 4 producten

Subcategorieën

 • 247 Spijkerbroeken

  247 jeans zijn er verschillende modellen o.a. 247 jeans Beech, Teak, en diverse modellen Palm. Ook zijn er diverse modellen workers in onze collectie van 247 zoals de Wolf Bison Grizzly, LynxMahogany Baziz en Rhino. 247 Jeans || Spijkerbroeken hebben een goede pasvorm. Bij ons mogen de 247 Jeans gratis geruild worden!

 • Brams Paris Spijkerbroeken

  Brams Paris spijkerbroeken zijn er verschillende modellen o.a. Brams Paris Tom, Gibson, Danny,Daan, Burt, HugoDylan. Ook zijn er diverse modellen workers in onze collectie van  zoals de Mark, WillemSander en Ben. U kunt dit combineren met de basic shirts verkrijgbaar in zwart en wit. Met ronde hals of V-hals. Om het helemaal af te maken kunt u gebruik maken van een prachtige lederen riem. Verkrijgbaar in chocolade, zwart of cognac. In verschillende lengtes verkrijgbaar.

 • Klederdracht

  De traditionele kleding die Nederlanders vroeger droegen, heet klederdracht. In elke streek zag deze dracht er weer anders uit. Bij Habermehl kun je Volendamse klederdracht kopen voor vrouwen, mannen en kinderen. Deze kleding ziet er precies zo uit als de klederdracht die Volendammers vroeger droegen. Perfect voor een Hollands feest, of voor het maken van een foto in Volendams kostuum.

  Volendams kostuum voor vrouwen

  Voor vrouwen hebben we twee soorten Volendams kostuum: het bontje en de boezel. Het bontje droegen vrouwen doordeweeks als werkkleding. Kenmerkend is de katoenen schort. Op zondagen en feestdagen droegen vrouwen geen katoenen schort, maar een boezel: een zwarte schort met versierde bovenrand, ‘het stikkie’.

  Volendamse kleding voor mannen

  Ook voor mannen kun je bij Habermehl Volendamse klederdracht kopen. Het herenkostuum bestaat uit een traditionele broek. Deze wijde broek is gemaakt van een zware stof. Op de broekband zitten twee grote ‘knopen’, ook wel klapstukken genoemd.

  Klederdracht kinderen

  En ook voor zowel jongens als meisjes koop je bij Habermehl een compleet Volendams kostuum. Deze kleding is in drie maten verkrijgbaar: 3-6 jaar, 7-9 jaar en 10-14 jaar. Naast deze kostuums, hebben we ook losse mutsjes en petten. Zo hebben we de traditionele hul, een licht gesteven mutsje, in het wit en in het kant.

  Een Volendams kostuum is pas écht compleet met een paar houten draagklompen. Bestel je voor 17.00 uur, dan heb je jouw traditionele outfit de volgende werkdag in huis.

 • Sokken

  Een sok is een kledingstuk dat aan de voet gedragen wordt. De sok beschermt de voet tegen de kou, maar ook tegen de wrijving die wordt veroorzaakt door de schoen. Doordat de sok de voet beschermt tegen de wrijving in de schoen heeft iemand die sokken draagt ook minder last van blaren. Een normale sok komt net over de enkel. Als hij langer wordt, spreekt men van kniekous of kous. Er zijn ook sokken die onder de enkel zitten, deze heten enkelsokjes. Sokken worden als paar gedragen. [bron: wikipedia]

  Geitenharen Sokken

  Een van de meest bekendste sokken zijn de geitenharen sokken, we hebben deze van o.a. Stapp.

  Sokken voor werkschoenen en wandelschoenen

  Sokken voor werkschoenen moeten sterk zijn en lekker aan de voet zitten, dat geldt ook voor de sokken voor berg en wandelschoenen

 • Diversen
 • Storvik

  Op zoek naar betaalbare stevige werkkleding? Bekijk de Storvik werkkleding collectie hier en koop online werkbroeken, werkjassen, bodywarmers, en meer! Scherpe prijs. Hoge kwaliteit! Gratis verzonden vanaf €59.95

 • Spijkerbroeken
Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

Spijkerbroeken