Souvenirklompjes

Souvenirklompjes Er zijn 21 producten

Toont 1 - 21 van de 21 items
Toont 1 - 21 van de 21 items

Souvenirklompjes

Houten klompen doen iedereen denken aan Nederland. Klompen zijn dus geweldig als souvenir of presentje. Bij Habermehl hebben we ze in allerlei vormen. Als flesopener, sleutelhanger en natuurlijk als draagklomp. Omdat draagklompen misschien wat lastig zijn om mee te nemen in je koffer, hebben we ze ook een slag kleiner: souvenirklompen.

Klompen als souvenir

Niet om op te lopen dus, maar wel schattig als accessoire in huis. Onze souvenirklompjes zijn acht centimeter groot en worden bijeen gehouden door een rood-wit-blauw lintje. Je neemt ze dus gemakkelijk mee in je koffer. Ideaal als cadeau voor thuisblijvers of als presentje voor je gastheer en gastvrouw in het buitenland.

Souvenirklompjes in alle kleuren

Bij Habermehl heb je een grote keuze uit souvenirklompjes. We hebben ze in het groen, rood, blauw, oranje, zwart, paars, geel en wit. Deze gekleurde klompjes hebben de opdruk van tulpen, een molen en de tekst ‘Holland’. Een typisch Nederlands tafereeltje dus! Maar ook hebben we klompjes met gele bies, met de Friese vlag en met koeienmotief. En liever een eigen opdruk? Ga dan voor de souvenirklompjes met tekst en voorzie ze van bijvoorbeeld een naam of datum.