Sleutelhanger 1 klompje

Sleutelhanger 1 klompje Er zijn 22 producten

Toont 1 - 22 van de 22 items
Toont 1 - 22 van de 22 items

Sleutelhanger 1 klompje

Klomp sleutelhangers zijn leuk om te krijgen én te geven. Het zijn souvenirs die je steeds weer aan Nederland doen denken. Ze zijn oer-Hollands en doen het goed aan elke sleutelbos. Onze sleutelhangers met 1 houten klompje zijn stevig. Het mini-klompje is vier centimeter. Koop ze per stuk, per vier of in een grote oplage van 100, 250 of 500 stuks.

Hollandse klomp sleutelhanger met molen en tulp

We hebben ze in allerlei kleuren. Zoals wit, blauw, rood, geel, paars, groen, roze en zwart. Deze klompjes hebben een motief met een molen, tulpen en ‘Holland’ tekst. En ook hebben we bij Habermehl klomp sleutelhangers met een Delfts blauwe opdruk, met de Friese vlag, met het wapen van Amsterdam of met de opdruk van een koeienvacht.

Klompje sleutelhanger met naam, foto of logo

Helemaal uniek is het om een sleutelhanger met 1 klompje te voorzien van een eigen opdruk. Het witte klompje bedrukken we naar wens met tekst óf met een logo of afbeelding. Zo’n sleutelhanger klompje is ook te bestellen in grote oplages. Ideaal voor winkels, bedrijven en op beurzen als weggevertje. Naast sleutelhangers met 1 klompje, hebben we ook sleutelhangers met 2 klompjes.