Sleutelhanger 2 klompjes + tekst

Sleutelhanger 2 klompjes + tekst Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item

Sleutelhanger 2 klompjes + tekst

Naast sleutelhangers met 1 klompje, bedrukken we bij Habermehl ook sleutelhangers met 2 klompjes. Met deze sleutelhangers is net wat meer mogelijk, er zijn namelijk twee klompjes te bedrukken. Voor de rechter- en linkerklompje geef je de gewenste tekst op. Verder heb je de keuze uit blank gelakte en witte klompen. Bestel je meer dan 25 stuks, dan maken we gratis een voorbeeldklompje!

Sleutelhanger voor een huwelijk

Ga je binnenkort trouwen en wil je al je gasten een origineel bedankje geven? Deze sleutelhangers met twee klompen zijn dan een prachtig aandenken aan jullie bijzondere dag. Het linkerklompje bedrukken wij met twee goudkleurige, glanzende ringen. Hieronder is plek voor de trouwdatum en op het rechterklompje is plek voor jullie namen.

Klompjessleutelhanger met logo

Voor winkels, bedrijven en verenigingen zijn sleutelhangers met twee klompjes en logo een succesvolle manier van promotie. Logo’s en afbeeldingen bedrukken wij vakkundig en dat levert een strak resultaat op. Grote kans dat uw klanten de sleutelhanger gebruiken en dat ze steeds weer denken aan uw bedrijf.