Stroopwafels

Stroopwafels Er zijn 16 producten

Toont 1 - 16 van de 16 items
Toont 1 - 16 van de 16 items

Stroopwafels

Stroopwafels, een echte Oud-Hollandse lekkernij! In een origineel blik met Hollandse afbeeldingen. Een echte favoriet als souvenir of cadeautje vanuit Nederland.

Stroopwafels in blik

De stroopwafel, van oorsprong siroopwafel genoemd, is een van oorsprong Nederlandse wafel, die anno 2019 niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd gegeten wordt. Het product bestaat uit twee ronde deegwafelhelften, met ruitpatroon, waartussen zoete siroop is aangebracht. Oorspronkelijk hadden siroopwafels een diameter van ongeveer 10 centimeter, maar inmiddels zijn ze verkrijgbaar met diameters van 5 tot 25 centimeter. Stroopwafels worden op straat, op markten en in winkels verkocht.

Stroopwafels

De in het buitenland aangeboden stroopwafels zijn soms kleiner en duurder dan in Nederland. Stroopwafels worden ook verwerkt in ijs en andere lekkernijen. [bron: wikikpedia]

Stroopwafels in blik als souvenir

Stroopwafels in Delfts Blauw blik is een goed voorbeeld daarvan. Of wat dacht u van Blik met stroopwafels Van Gogh Almond Blossom ook heel mooi. Verder zijn er ook veel soorten stroopwafels in blik met Amsterdam opdruk.