Werkschoenen

Werkschoenen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Baak Werkschoenen

  Baak werkschoenen voldoen aan de meest strenge veiligheidsnormen. Alle werkschoenen van Baak hebben een schoeisel wat een schokdempend loopcomfort biedt. Bekijk het complete Baak schoenen assortiment.

 • Grisport Werkschoenen

  Grisport werkschoenen zijn kwalitatief goede schoenen met een uistekende pasvorm en verkrijgbaar in verschillende modellen zoals de 71609, 803, 72009801 en de 72547. Geschikt voor: agrarische sector, transport, constructie, metaal en bouw. Beschermend, stoer, eigentijds en comfortabel. De Grisport veiligheidsschoen heeft alle kwaliteiten in huis die je van een veiligheidsschoen mag verwachten. Door innovatieve materialen en productietechnieken toe te passen staat Grisport altijd garant voor topkwaliteit. Grisport maakt gebruik van PU-, TPU- en nitrilrubber loopzolen en ontwikkelde het unieke HeelSupport System® system.

 • No Risk Werkschoenen

  No Risk Werkschoenen: Het ontwerp en productiemethodiek is afgestemd op de dagelijkse uitdagingen van onze gebruikers; gevaarlijk terrein, glad oppervlak, lage temperaturen, etc.

  Verkrijgbaar in lage en hoge modellen. Zoals de Lewis, Cole, Coltrane en Mackenzie.

 • Lomer Schoenen

  Lomer | Comfortabele herenschoenen verkrijgbaar in zwart en bruin. Uitneembare voetzool, PU lichtgewicht tussenzool en volnerf leer. slijtvaste loopzool. Een echte aanrader als u een kwalitatief goede degelijke schoen zoekt die ook nog eens heerlijk zit!

 • Recbrick werkschoenen

  Werkschoenen van Redbrick zijn sterk en stoer. Te bestellen in hoog en laag met S3 Certificaat

Werkschoenen